Tu trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci.
Incercarea moarte n-are!
Abordeaza-l pe prietenul fostului tau,il poti invita la o plimbare,vorbiti mai des si vezi, poate iese ceva!
Atata timp cat ajunge sa te cunoasca nitel si exista respect, incredere, indiferent ce fostul tau va nascoci, nu trebuie sa afecteze relatia.Nu ar trebui sa iti faci griji in privinta asta.
Ba chiar ii poti marturisi linistita ca ti-e frica de ceea ce va spune fostul, de reactia lui, daca va fi cazul!
Bafta
Bună.
Dacă îi place prietenei tale de prietenul fostului tău, las-o pe ea. Dacă nu îi place, încearcă-ţi norocul. Dă-te pe lângă el, vorbeşte cu el mai mult etc. Eu zic că nu ar fi bine, ar putea fostul tău prieten să bage ' brâncă ' între voi şi să nu vă ţină relaţia foarte mult, deci asta ar fi doar o pierdere de timp altceva nimic. Îţi recomand să îţi găseşti un băiat de la tine din oraş, nu de la distanţă pentru că o relaţia la distanţă îţi trebuie multă răbdare şi încredere în persoana cu care eşti împreună.
Sa sti ca ai putea sa ai dreptate adica multi prieteni au chestia asta nu stai cu baiatul/fata cu care am stat eu, dar pana la urma nu ai nimic de pierdut daca incerci mai ales daca iti place
Cu fostul?el are iubita, citeste mai bine
KatiMe27 întreabă: