| SambotinA a întrebat:

Buna ziua TPU si bine v-am regasit.

Vin azi la voi cu o intrebare dar inainte de toate as vrea sa facem o scurta recapitulare a vietii mele:

Am 22 de ani iar la varsta de 18 ani m-am mutat din Brasov unde am stat pana la varsta respectiva.

Acuma am 4 ani de cand sunt aici dar nu imi prea place.

Oricum problema mea e ca de cand m-am mutat aici nu am reusit sa imi gasesc o prietena, nici prieteni nu am prea multi...

Ca sa nu va mint am reusit sa gasesc o prietena dar nu e de aici, sta la 322 km departare in judeti pascani iar eu stau in campia turzii. Ne intelegem foarte bine, vorbim mult la telefon, m-a chemat sa vin la ea iar cand am vrut sa vin...i-au venit parinti- acasa [ chiar am auzit la telefon ca vorbeam cu ea in momentul acela ].

Intrebare finala e:

Ce si cum sa fac sa ma pot adapta aici mai bine si cum sa imi pot gasi o prietena. Sunt ceva fete chiar dragute aici dar nu inteleg de ce nu le plac de mine, chiar nu le plac...ma imbrac frumos, fac baie de 3 ori pe zi, am si bani [ nu ma plang ] ...nu prea beau, ..nu mai stiu de ce nu ma plac,

Va rog daca ati putea sa-mi dati ceva sfaturi v-as ramane dator.

Numai bine va doresc si sa ne auzim sanatosi.

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Va veni vremea cand o sa ai si tu pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti, toate la momentul potrivit

| SambotinA explică (pentru mona):

M`am mutat inapoi in Brasov si acuma mi-am gasit jumatatea. m`am mutat hiar impreuna cu ea si locuim fericiti amandoi! Multumesc de sfat desi era un fel de viitor pentru mine.

5 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Cred ca problema e ca iti dai prea mult silinta, fii mai relaxat nu trebuie sa faci ceva anume ca sa gasesti fata porivita.

| neutrino a răspuns:

Daca esti asa cum scrii, inseamna ca esti cam prostut.

| SambotinA explică (pentru neutrino):

De ce zici asta mai exact?

| SambotinA explică:

PS: Imi cer scuze pentru greselile de ortografie sad