| Ckredmr2 a întrebat:

Buna ziua TPU! Va rog sa tratati ca atare aceasta problema, si nu ma luati la mistouri, va rog. astept raspunsuri corecte si calumea.
Ma numesc Gicu, sunt din Galati, liceul de Marina, clasa a 9 D, si acum 2 zile, colegul meu Patrascan m-a intrebat daca vrea sa facem sex. l-am refuzat, si el mi-a zis ca daca nu facem sex ma bate, si l-am refuzat din nou.
Dupa ore, m-am dus pe jos acasa, si a venit si m-a luat pe sus, si m-a bagat intr-un WC public si ma violat sad
A zis cica imi da 20 lei pentru ca ma violat, dar nu a mai venit la scoala, ce fac?sad
Va rog sa raspundeti!

Răspuns Câştigător
| TONNYnumberone a răspuns:

Vorbese cu parintii tai si anunta-lla politie fund? big grin

10 răspunsuri:
| JustThat a răspuns:

Eu zic sa le povestesti alor tai ce s-a intamplat si in cele din urma sa il predai pe tip politiei...winking bafta

| smile4u a răspuns:

Poate ca ar trebui sa anunti autoritatile. Daca nu ii fac altceva macar sa scoti mai multi bani ca 20 nu acopera stare in care esti. Chiar ma uimit povestea ta sper sa se rezolve

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Tu tot la bani te gandesti? Vorbeste cu parintii tai serios, dar dupa cate spui chiar ti-a placut asa ca...nu stiu de ce ne ceri ajutorlaughing

| Aurelian0709 a răspuns:

Da, spune-le părinților tai cele întâmplate și faceți plângere penala la politie, și du-te la directorul scolii și reclama și acolo.

| BadLuckBryan a răspuns:

Wow.am ramas :O.dar esti baiat?

Răspuns utilizator avertizat
| xDoricax a răspuns:

Runner95 Daca pui o intrebare asa prosteasca macar scrie calumea " gay ".Si u ai fost chiar asa de prost de ai stat? sau ti-a plc si tie?

| xDoricax a răspuns:

Îîîî proasta intrebare ai pus si tu... daca il cheama GICU poate fi fata?laughing)) Nu prea ai toate tiglele pe casalaughing

| zumareL a răspuns:

Cautal sa-ti dea cei 20 lei, cumperi niste pastile pentru intretinerea curului si le bagi in cur.

| runner95 a răspuns:

O intrebare? el e gey?big grinbig grin