Formarea unei sarcini in momentul precizat si prin modul prezentat se poate considera ca fiind atat practic cat si teoretic aproape IMPOSIBIL. Se pare ca ciclul tau menstrual se confrunta cu dereglari hormonale destul de grave. Din cele prezentate nu se poate stabili daca ciclurile menstruale sunt regulate sau neregulate, insa formarea unei sarcini in urma intretinerii unui act sexual si cu ejacularea spermei in vagin, este posibila doar in cazul in care ciclul menstrual este FOARTE NEREGULAT, sau in cazul in care ciclul menstrual este FOARTE SCURT adica de 21-23 de zile. In concluzie PROBABILITATEA de a a se forma o sarcina si a ramane insarcinata in modul prezentat, teoretic este IMPOSIBILA. Durerile de care amintesti probabil ca reprezinta simptomele premenstruale si in acest caz urmeaza ca menstruatia sa inceapa in zilele urmatoare. Daca ciclul tau menstrual este de tip NEREGULAT atunci toate temerile tale sunt inutile deoarece sunt nefondate. Pentru a se putea formula un raspuns concret si probabil si corect, sunt necesare anumite date printre care : ciclul menstrual este regulat sau neregulat; lungimea ciclului menstrual in cazul ca este regulat; data exacta la care a inceput ultima menstruatie, data la care ar fi urmat sa inceapa menstruatia; data exacta a sexului (sau daca au fost intretinute mai multe atunci toate). Doar pe baza acestor informatii se poate formula un raspuns. In lipsa lor se pot emite doar presupuneri subiective, nefondate si fara valoare. Multa sanatate!
Nu esti si nu ai facut nici o greseala, sexul in orice foarma nu poate fi considerat greseala, doar poate de redusi mintal
Ma cunosti personal ca sa stii ca sunt o curva? Nu.Nu poti judeca un om dupa o simpla greseala facuta in viata. Multumesc totusi ca mi-ai raspuns la intrebare.
Dar cum sa faci o asemenea tampenie, cica "eu si iubitul meu ne-am masturbat unul pe celalalt. Prima data eu pe el " Serios, numesti tu asta o simpla greseala? Ok, daca zici.