Din câte am înțeles, în urma certurilor voastre a reușit sa te aducă pe drumul cel bun. Asa ca ascult-o și mergeți cu relația înainte, ca mi se pare ca ar fi una frumoasa și de lunga durata.
Totul este simplu.
Trebuie să învățați să nu discutați și să luați decizii la " nervi", vă separați atunci și după ce vă calmați vorbiți matur.
Iubita ta este cel mai probabil insecure,adică dacă nu se considera destul de frumoasa,inteligenta,bună,etc se ajunge aici,încearcă să îi transmiți faptul că tu ai ochi doar pentru ea.
Încearcă să ieșiți din monotonie, dacă stați non stop în casă, evident apar certuri.
Luați o pauză de la tehnologie, călătoriți undeva sau mergeți la cinema, etc.
Să aveți momentele voastre.
Dacă situația nu se schimbă, luați o pauză.
Eu am trecut printr-o situație aproximativ identica (nu am avut vreun prieten care să mă sprijine și nici n-am avut vreun viciu )
In ciuda eforturilor mele de a mă lupta cu morile de vânt și de a o aduce cu picioarele pe pământ, am ajuns sa fiu eu agresorul
Eu îți recomand să zici pas relației! O sa doară, dar mai bine tai raul de la rădăcina cat nu e prea târziu!
Treci la nivelul superior. Cand incepe sa urle la tine, arde-i o pereche da palme de sa uite pe ce lume este.
Ea ține la tine și de asta e geloasă și nu te lasă să faci anumite lucruri.
Buna.Imi pare rau sa-ti spun, dar nu va vad deloc bine. Fata are probleme majore cu lipsa de incredere in sine si alte insecuritati, nevoi neimplinite etc. care se proiecteaza pe relatia voastra, implicit pe toate relatiile ei din viitor daca nu merge la psiholog.E frumos ca te-a adus pe linia de plutire, dar asta s-a intamplat pentru ca, cel mai probabil, inclusiv tu ti-ai dorit acest lucru foarte mult, ai dat dovada de vointa si determinare.Insa daca ea nu face la fel, certurile si mania ei pentru control vor escalada, iar tu nu vei mai sti incotro sa apuci.Nimanui nu-i place sa se simta ca o pasare in colivie.
,, Este o minune dacă trec 2-3 zile fără cearta injuraturi si amenințări.'' Foarte urat...O relatie de iubire intre doi oameni nu ar trebui niciodata sa ajunga in acest punct.
Nu, nu merita sa contui o asemena relatie toxica, certareata, vicioasa si urata cu un om care afirma ca te iubeste dar te terorizeaza cu gelozia.
O asemenea reklatie se incheie intotdeauna urat, cu certuri, urlete, chiar si batai.
Eu iti recomand sa fugi de o asemenea femeie, fiindca nu vei putea fii fericit niciodata cu o femeie bolnava psihic, fiindca gelozia este o boala grava, care ucide iubirea si distruge vietuile oamenilor.
Frumos daca datorita ei te-ai lasat de magarii.Acum ca nu esti baut, ca nu mai faci timpenii, spune-i ca ar fi indicat sa se opreasca din rahaturile ei, ca apreciezi cea facut pentru tine, dar daca continua in felul ala tu o sa renunti pentru ca nu te simtim bine ce face ea.
Vorbiti civilizat, frumos, o respectii, dar spui ca si tu vrei sa fii respectat, nu certuri si scandal zi de zi.
Daca intelege bine, daca nu pune si cauta alta fata, stai linistit ca o sa gasesti alta care la fel o sa iti ceara sa nu bei, in general is putine femeile care accepta barbati betivi sau boschetari.
Asa ca incearca sa discuti cu ea, comunicarea face bine in orice situatie, nu trebuie sa va enervati, sa pleci cand ea spune, sau ea sa plece cand tu spui ceva, ramaine acolo si sdiscutai frumos, ii explici, ii arati, eventul o pui sa mai intrebe si alte femei, prietene deale ei daca felul ei dea se comporta e bun, sa povesteasca la prietenele ei ce face si alea o sa-i zica dei bine sau nu.
Asa o sa vada si ea realitatea si poate se corecteaza.
Va mulțumesc din suflet pentru sfaturile, gândurile bune si timpului acordat insecurității mele.
Doresc sa ofer medalia celui care a fost cat mai pe lungimea mea de undă, si nu in ultimul rând celui care m-a făcut sa văd aceasta relație punând aspectele negative cat si pe cele pozitive in balanta, bineînțeles, cele pozitive fiind in numar mai mare. Pana la urma, diamantul se extrage din cărbune, nu cărbunele din diamant. Vă iubesc, fi-ți mai iertători, mai blânzi si mai diplomați(aviz celor care au dat de înțeles ca violenta este o oportunitate atunci când pare ca n-ai alta alternativa).