| AliaIoana a întrebat:

Bună ziua TPU! Vreau să împărtăşesc ceva cu voi şi să vă cer un sfat :*
Luni o să am prima mea întâlnire! Suntem amândoi din acelaşi oraş dar faţă în faţă nu ne-am mai văzut păna acum deşi suntem împreună de aproxinativ o săptămână jumătate... Am emoţii, oare o să-i placă de mine când mă vede? Țin să menţionez că am nişte monstruleţi pe fată(câteva coşuleţe, de la pubertate laughing laughing ) Nu acnee sau ceva, dar se vede... Eu o să mă machiez, bineînţeles, dar sper sa nu se vada urat acei monstruleţi laughing
Voi ce parere aveţi? Credeţi că o să mă placă? (Băieţi, voi ce ziceţi?)
Am emoţii!
Dau FUNDAA celui mai bun răspuns! Vă pup!

6 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

N primul rand trebuie sa fii relaxat. Imbraca-te frumos, spala-te, da-te cu deodorant si cu putin parfum. Nu-mi bat joc de tine, asta e cel mai important, sa ai un aspect ingrijit.
Banuiesc ca iti place fata respectiva, daca i-ai dat intalnire. Iar daca a acceptat, inseamna ca te place si ea. Trebuie sa fii dragut cu ea, sa ii spui ca e frumoasa cand o vezi prima data.
Multor fete le place sa fie luate de acasa, daca o iei din fata usii, poti sa o tii de mana de la inceput, iar daca nu, vezi tu pe parcurs, daca glumiti si va simtiti bine, incearca sa vezi cum reactioneaza.
Daca te potrivesti cu fata aceea, nu o sa existe momente de tacere.
O intalnire excelenta este una in care ambii parteneri zambesc mult si sunt deschisi unul fata de altul, comunica cat mai mult si isi arata interesul fata de ceea ce le spune celalalt.
Nu te stresa prea tare, la intalnire te comporti la fel cum ai face daca ai vorbi cu ea la scoala, sau daca ai conduce-o acasa, doar ca dureaza un pic mai mult.
Acum, daca e prima ta intalnire, nu cred ca poate fi vorba de sarut. Si e mai bine asa, daca iti place si te place si ea, lasati sarutul pe alta data, pentru urmatoarele intalniri.

| danutzu96 a răspuns:

Noi de unde sa stim? A placea e subiectiv, pentru cineva poti sa pari frumoasa, iar pentru altcineva neatractiva. Asta e la aprecierea lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monstruletii aia se duc, nu cred ca e cineva atat de superficial incat sa nu placa pe altcineva doar pentru ca are cateva cosuri. Eu il vazusem pe un tip care avea acnee si mi s-a parut simpatic. laughing

Nu-ti mai face griji, o sa fie bine. Distractie placuta :3
https://lh3.googleusercontent.com/......o1_400.gif

| Xelon a răspuns:

Daca o sa fi relaxata si sigura pe tine totul o sa fie perfect,nu iti face griji pentru cateva cosuri, nu au prea mare importanta, inca un lucru: nu fi timida, comunica cu el pe tot parcursul intalnirii, daca totul iese ca la carte sunt sanse mari sa se lase cu primul sarut(nu cred ca ai mai avut un sarut).

Bafta si curaj!

| iDavidS a răspuns:

Unui baiat nu ii place sa faca primul pas, deci poti incerca sa faci tu primul pas, sa nu fii timida, ar fi bine dupa intalnire sa va duceti intr-un loc in care sa fiti voi singuri si poate sa va sarutati.