Aia e o curvă mincinoasa numai e virgina pe naiba. Tu crezi ca cu altii nu s-a culcat? Te minte te ia de prost.
Ati fi mult mai fericiti daca v-ati căsători inaunte de a va implica sexual. Sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung.
Pana la urma tu o iubesti sau o vrei doar pentru sex?
Nu am inteles fraza asta, poate ne explici ce vrei sa zici aici:
"Este vorbita la noi in oras dar nu am vrut sa cred"
O iubesc extrem. de multa si in ciuda la tot ce s-a vorbit despre ea nu am judecato si nu am crezut pe nimeni la asta ma refer.
Cum o iubesti daca pe tine te intereseaza doar partea sexuala?
Tot ce descrii aici este cum te exciti, cum o exciti si cum vorbeste lumea despre ea.
Vreau doar sa o fac sa se simta bine si din punct de vedere sexual! Ca in alte sensuri este deja bine.Dar ma supara ca ma termin repede cand ma masturbeaza ea si e aiurea...
Ufff tot despre sex vorbesti....in loc de sentimente si dragoste.
la tine-i clar, tu percepi dragostea numai prin statisfactia organului din pantaloni.
Păreri... despre ce anume?!?
Un singur lucru pot să spun cu siguranță: NU ai nevoie de pastile! Mai rău faci cu ele.
Nu stiu ma macina asa chestiile astea si ma gandesc ca rade de mine legat de faptul ca ma termin prea repede nu stiu cum sa procedez ..Ma gandesc ca poate nu este nici virgina si ma macina ca stiu ca a facut asa si la alti baieti.Dar in principiu nu stiu ce sa fac sa nu ma mai termin asa repede la masturbarea pe care mi o face ea.
Well,parerea mea este ca ea nu trebuie sa minta legat ca nu este virgina si sa zica ca ea este virgina, si nu mai lua pastilele alea! iti fac rau, nu vreau sa o zic de rau sau ceva da nu mi se pare normal, oricum nici ce a facut ea de ai zis mai sus ca nu stiu ce au facut nu stiu cati baieti cu ea dar nici tu ca iei pastile ca ea rade de tine, si ce daca ejaculezi mai repede? asta e se intampla ea nu trebuie sa rada de tine, zic asta ca drept tot fata dar nu te lasa injosit de ea si cand rade n o mai asculta! nu stiu cat o sa te ajute raspunsul meu dar sper ca esti mai ok acum!
Sincer da multumesc frumos! Am citit ca are legatura si cu faptul ca am suferit de depresie si lucruri psihologice. Multumesc mult conteaza orice sfat!
Afica ea nu vrea sex dar tu o masturbezi si iei pastile pentru potenta...
Desigur, e logic... in capul tau
Fata are niste blocaje.
Afla de ce nu poate merge pana la capat.
Poate a dat peste niste ciobani care i-au scos vorbe. Poate asta o inhiba.
Vorbeste cu ea, afla ce i s-a intamplat.
Poate o sperie ideea de a ramane insarcinata. Vorbiti despre protectie, despre prezervativ.
Iar tu nu-ti mai face griji cat te tine. Fata nu a ras de tine.
Da sunt tarani care au vb urat de ea da innebunesc cand ma gandesc ca putut sa faca asa si cu altcineva.Mi a spus ca nu poate sa o faca cand era sa fie a inceput sa planga dar i am explicat ca o astept cat este nevoie.O sa renunt la pastilele alea dar ma simt pierdut pur si simplu e ceva complicat pe langa faptul ca ma termin eu prea repede.Pe ea o excit la culme prin diverse metode se simte foarte bine dar e cam injositor sa ma termin in cateva minute... Daca as face sex cu ea m ar tine mult si bine da asa la masturbare ma termin imediat si poate crede ca s vreun amarat sau ceva
....Multumesc mult pentru sfat!
"cand era sa fie a inceput sa planga"
E frumos ca o astepti, dar asteptarea ta nu inseamna vindecare pentru ea. Daca nu vrea sa vorbeasca cu tine, o poti sfatui sa mearga la psiholog. Are 10 sedinte gratuite cu trimitere de la medicul de familie.
"innebunesc cand ma gandesc ca putut sa faca asa si cu altcineva."
Obisnuieste-te cu ideea ca fiecare are un trecut. Chiar si tu.
Nu spui cati ani are.
"e cam injositor sa ma termin in cateva minute" Asta e in capul tau. E doar o joaca, e bun asa cum e. Doar nu vrei sa faca febra musculara la mana
O IUBESTI? lASA TRUPUL,o iubesti pentru ce e ea? ca banuiesc ca va cunoasteti, daca da si ea pe tine iti asumi orice a facut ea in trecut iti asumi cum e ea acum, ia o hotarare ca barbat, vrei sa o ai pe ea si doar pe ea, aplici pasii de logodna si casatorie si faceti sex non stop, sa aveti copii sanatosi si familie frumoasa. Daca ea ezista e clar ce te saftuiesc, sa faci pasi seriosi si asumati cu o singura persoana TOATA VIATA cu credinta si iubirea nu te joci e serios si da te bucuri din plin de bunatatile care ti le ofera. Hai succes!