E posibil sa ai o relatie de prietenie cu tatal copilului tau. Poate face asa de dragul copilului.
Amicul cu pricina este tatal copilului? Daca nu... te sfatuiesc sa fii rece si indiferent o perioada... cat sa trezesti ceva intrebari. la care ai sa raspunzi ca nu crezi in viitorul relatiei cata vreme se implica asa mult cu fostul. fara alte explicatii. scurt si concis cat sa inteleaga ca vorbesti serios. Daca amicul este si tatal copilului, esti mancat, cu el nu poti concura.
Prietene,nu e bine deloc
Spune-i sa aleaga ori tu ori prietenul ei
Daca tine la tine si te iubeste te va alege pe tine, daca nu asta este. Daca a terminat-o odata cu tipul acela sa o termine defintiv
Succes >
Multumesc de raspuns! Dar ramane intrebarea pentru mine:e posibil sa ai o astfel de relatie, cu fostul iubit? Sa il vezi ca un om minunat si un prieten drag? Si daca da, ce sfantul pot sa vb atat la telefon? Ce fel de subiecte poti sa ai? Ea imi spune ca are nevoie sa vb cu cineva care nu o judeca si o intelege(nu ca as fi facut eu asta). Inca odata multumesc!
Mie unul nu mi se pare normal.
Odata ce a terminat-o cu individul acela,sa isi vada de viata ei, de relatia pe care o are cu tine.
Daca spui ca copilul acela are sindromul down sincer imi pare rau de asta si banuiesc ca din acest motiv a parasit-o tatal copilului, ca asa este in ziua de azi la greu "adios amigos "
Incearca sa ai o conversatie in special in legatura cu tine-ea-prietenul ei si sa luati o hotarare inteleapta
Succes in contiunuare si daca o iubesti si ea te iubeste si ve-ti ramane impreuna ai grija atat de ea cat si de copil ca e un suflet nevionovat
Dupa mine nu poate sa existe prietenie intre sexe opuse (doar daca tipul e gheu ) c zici u s ar chema relatie paralela, chit ca numai discuta de ale vietii, daca s ar intalni si din intamplare tot ar ajunge la fapte reprobabile oricat de matura ar fi femeia so incearca sa afli ce o impiedica sa comunice cu tine si zii ca vrei u sa fiti si cei mai buni prieteni sinu numai iubit, i sa nu mai aiba nevoie de nimeni altcineva. daca nu concluzia e simpla...
Multumesc! L am postat la ''Relatii si familie'' dar si aici, din greseala! Copilul are 5 ani si ne intelegem bine(pe ea o consider o femeie foarte puternica,intrucat copilul are sindrom Down dar greu iti dai seama, pentru ca face totul pentru el, ducand ul la multe terapii si incercand sa l integreze social). Prietenul in cauza nu e tatal copilului!
Da.pai ce sa spun.din punctul meu de vedere nu este deloc ok."asadar si prin urmare" nu cred ca este o simpla relatie de prietenie.a. si inca ceva, daca iti face rau gandeste te ca cel mai important esti tu