anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua tuturor. Acum doua saptamani am cunoscut un baiat dragut. Este mai mic decat mine cu 2 ani, eu avand 21. Pot spune ca suntem impreuna, dar unii oameni zic ca este mic pentru mine, ca imi pierd timpul cu el si alte lucruri. Este foarte direct, a spus ca ma iubeste, ca vrea a fie cu mine mult timp de acum inainte. Intrebarea mea: acest baiat este infantil, asa cum spun prietenii mei? Ei argumenteaza cu " Nici nu te cunoaste si gata vrea sa se si insoare cu tine"- bine, treaba cu insuratul este exagerata happy. Credeti ca ar fi bine sa raman cu el? Il iubesc, dar nu stiu daca si el simte asta pentru mine. Multumesc anticipat pentru sfaturi.

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu am tot 21, si un iubit cu 3 ani mai mic!
Ne merge de minune fara sa facem planuri si altele! Adevarul e ca eu am dat de un baiat cum rar mai gasesti; ne iubim mult si faptul ca e matur iar eu mai copilaroasa ne-a ajutat sa trecem peste varsta!

Lumea iti reproseaza ca e infantil, ei bine, tu ar trebui sa stii cel mai bine cum este el cu adevarat ca dehh aveti o relatie!

Daca ti la el nu renunta atat de usor doar pentru ca lumea este invidioasa pe relatia ta!
Cat despre insuratoare, nu sti de unde sare iepurele si poate o sa aveti impreuna un viitor stralucit!

Multa bafta iti doresc!

| Malvina24 a răspuns:

Chiar asa de mult iti pasa de ce zic ceilalti? daca vei tine seama de parerile lumii o sa ramai singura toata viata! Daca tie iti place de el nu vad de ce nu ati putea fi impreuna! si daca te mariti cu el si el e mai mic ...care e faza? varsta nu conteaza! Eu am un iubit mai mare cu 1 an ca mine dar am avut un iubit mai mic ca mine cu 2 ani si ne intelegeam bine, ba chiar imi arata ca nu pare ca e mai mic, ca e matur, responsabil! Fiti fericiti!

| itarkan a răspuns:

Stiu ca intrebarea asta ma face sa par tampit, dar tu te uiti vre-odata la tv? Tot mai multe vedete se cupleaza cu barbati mult mai tineri decat ele. Toata lumea comenteaza, toate posturile vuiesc de informatii despre acele vedete, si toti rad, sau apreciaza curajul lor de aincerca asa ceva. Cele care asculta ce spun acele posturi tv, si persoanele din aturajul lor, renunta rapid la acei barbati, chiar daca unii din ei sunt foarte de treaba, si le merge capul foarte bine. Celelalte, care nu le pasa ce se spune despre ele, si isi fac viata asa cum vor, raman mereu alaturi de cei pe care i-au ales, si se simt bine.
Sfatul meu: CARPE DIEM!

| corinapoara a răspuns:

Lasa gura lumii si fa exact ceea ce simti.Nicioadata lumea nu vrea binele cuiva pentru ca asa suntem noi romanii.Asculta-ti inima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Nu vreau sa-ti tai din elan, dar cred ca nu poti spune dupa 2 saptamana ca iubesti pe cineva... Ca esti atras, ca ti-e simpatica persoana da se poate dar a iubi e ceva mult mai mare, intens, si ia mult timp pentru a ajunge acolo.
Acum sa trecem la problema nr 2: nu cred ca neaparat baiatul este infantil, depinde de multe chestii maturizarea, poate a avut o copilarie mai grea, sau a trecut prin situatii de viata care l-au maturizat precoce. Asta numai tu poti sa vezi, dupa ce-l analizezi bine si oricum dupa o perioada de timp mai lunga.
Logodnicul meu e cu aproape 4 ani mai mic decat mine, nu se vede absolut deloc diferenta intre noi, ba eu chiar sunt mai colpilaroasa decat el. Ne iubim si nici nu ne mai gandim la chestia asta cu varsta, desi multi au comentat si inca cometeaza.
Mult succes! Si nu uita: lasa-ti timp sa-l cunosti mai bine!

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Eu zic ca nu conteaza ceea ce cred prietenii tai.Conteaza ceea ce simti tu.Si daca te gandesti bine...aceea nu prea par a fi prietenii tai, daca nu te lasa sa fi cu cine vrei tu, cand vrei tu si cum vrei tu.
Sper ca te-am ajutat! Zbye!kiss