| zizio a întrebat:

Buna ziua tuturor! Am 16 ani, si am o dilema mare. Am un prieten de 2 luni care are 23 de ani.Eu sunt virgina, am vorbit cu el despre asta si i-am zis ca la 19- 20 de ani as fi pregatita sa imi incep viata sexuala.Prietenul meu a venit la mine acasa sa imi cunoasca parintii caci ei tot ma bateau la cap, ca le este frica de ce baiat mi-am gasit asa ca a venit acasa la mine sa i cunoasca.Aseara am avut o discutie serioasa cu mama iar ea mi-a zis ca daca te daruiesti unu baiat inainte de casatorie face ce vrea cu tine..adica la un moment dat te face curva si nu te respecta, nu mai are ce sa descopere la tine pentru ca i te-ai daruit... oare e adevarat ce zice mama? ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Ai 16 ani, deci ai varsta legala pentru a te marita (totusi, mai bine te mariti dupa ce termini scoalahee hee).
Eu il suspectez pe baiatul asta ca este si el virgin, si ca nu se simte in largul lui - sau nu a avut "norocul" - cu o fata mai mare - si mai versata. De asta a ales sa se intalneasca cu tine. Pentru ca, chiar daca, de obicei, 7 ani nu este diferenta mare de varsta, la varsta voastra este o diferenta destul de mare. Daca este asa, adica daca este si el virgin, atunci eu zic ca doi ani puteti sa aveti o relatie fara sa se intample "nimica". Iar atunci vei fi si tu majora si lucrurile vor arata altfel.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate pe vremea bunicii asa o fi fost dar acum sau mai schimbat mentalitatile oamenilor

| darrio2007 a răspuns:

In mare parte sa stii ca da.Curios ca mama ta nu s-a gandit ca tu inca esti minora.Din ce ti-a spus inteleg ca nu ti-a interzis asta.Dar vezi sa nu ii creezi probleme baiatului.Sexul cu minori se pedepseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este putin adevarat.
Daca i te daruiesti, nu se stie daca mai sta langa tine. Daca el doar asta vrea, e clar ca te lasa balta dupa ce te culci cu el.
Daca nu iti respecta decizia (ca nu esti pregatita), poate ca te va parasi (daca nu te iubeste), dar macar poti merge cu capul sus cand te vei intalni cu el si nu are cum sa iti bata joc de tine (pentru ca nu i-ai cazut in capcana).
Daca nu esti pregatita sa incepi viata sexuala, nu o face! happy Tu esti cea care va suferi daca faci asta fara sa te simti pregatita. Daca te bate la cap cu asta, mai bine va despartiti...caci asta inseamna ca te vrea doar pentru sex si ca nu te respecta ca fata.happy
Bafta!

| MariaFcsb1 a răspuns:

Da este adevarat pentru ca el poate se poarta frumos cu tine pana faci dragoste cu el dupa o sa te faca in toate felurilepuppy dog eyes Am zis doar poate ~.~
Succes!:X

| CobraExtezy a răspuns:

Baiatul e cam mare, si are experienta.Ai grija.