| sssoriii a întrebat:

Buna ziua tuturor.Am aproape 15 ani si vara aceasta, pe la sfarsitul lunii iulie am fost operata de apendicita.Problema mea e ca inainte sa ma operez am fost trimisa si la ginecologie.Acolo mi s-a spus ca nu am nimic- sa merg in sala de operatie.Cand m-au deschis mi-au gasit un chist pe trompa dreapta pe care mi l-au scos(medicii au spus ca acela a fost si cauza apendicitei deoarece apasa pe apendic). Menstruatia mi-a venit la 13 ani, 3 luni nu mi-a venit deloc iar cand a revenit imi curgea extrem de mult. Dar, problema mea actuala e ca ma doare in cealalta parte acum.la acelasi nivel cu apendicita. Mi-e frica sa nu am ceva acolo... Ce ma sfatuiti sa fac? Oricum, pentru un eventual control ar trebui sa merg in alt oras."aici n-am avut nimic".

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic special, fiindca chisturile paratubare se resorb de obicei spontan. Daca durerea este importanta si nu cedeaza la un antispastic obisnuit, poti merge la un consult ginecologic.

8 răspunsuri:
| b0gd4nn a răspuns:

Iao pe maicata de mana si du-te la medic!

Răspuns utilizator avertizat
| AmelyRain a răspuns:

Cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai si sa mergi la un control la doctor

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Du-te si fa-ti un nou control la medicul ginecolog!happy

| CoquineNoire a răspuns:

E ovarul stang, majoritatea fetelor se confrunta cu problema asta, adica cu dureri mari la ciclu,si menstruatie neregulata,sigur ai un chist pe acel ovar.
fuguța la medic, si nu-ti face griji, iti trebuie un tratament naturist pe baza de ceaiuri care iti vor regla menstruatia in timp si iti va vindeca si acel ovar.
daca vrei, imi poti da mesaj privat sa-mi spui ce ti-a zis doctorul si eu voi mai completa cu ce trebuie sa faci tratament.
bafta, papusa!

| CrazzyXgirL a răspuns:

S-ar putea sa fii racit la ovar, dar pentru orice eventualitate mergi la medic!
Pa'pa happy:*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Chisturile de pe trompe sunt aproape imposibil de depistat altfel decat intraoperator. Uneori, daca sunt mari, se vad la o ecografie cu sonda intravaginala. Nici unde in lumea asta nu ti le vor depista la un consult ginecologic obisnuit.

| sssoriii explică:

@Brigaela
Atunci ce ar trebui sa fac?