anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua tuturor. Am făcut sex protejat cu iubitul meu în ultima vreme cam de vreo 5 ori. De fiecare dată ne-am asigurat ca nu cumva prezervativul să fie tras (am umplut cu apă prezervativul si nu a curs niciodată). Perioada a fost imediat după terminarea menstruației. Exista vreo probabilitate să rămân însărcinată? Sunt la început și aș vrea să știu cum ne putem proteja și mai bine de o eventuală sarcină. Menstruația ar cam trebui să vină mâine. Am avut semne cum ca mi-ar veni(gâlme la sâni, dureri de sân, apariția unor mici coșuri, crampe), dar am citit că ar putea fi confundate semnele astea și cu sarcina. Eu cu prietenul meu suntem cam îngrijorați (mai mult ca eu sunt cea mai panicată, dar si sigura că am testat mereu prezervativele cu apa si nu erau sparte).

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca in aceasta intrebare de-a ta ai specificat ca : ''Perioada (probabil a sexului?) a fost imediat după terminarea menstruației. Exista vreo probabilitate să rămân însărcinată? Sunt la început și aș vrea să știu cum ne putem proteja și mai bine de o eventuală sarcină.'' Daca toate cele 5 acte sexuale au fost intretinute in acele zile de dupa terminarea menstruatiei, adica probabil in perioada zilelor a 5, 6, 7, 8-a numarate fata de prma zi a mestratiei, atunci sexul fost intretinut in perioada infertilitatii relative, adica atunci cand posibilitatea de a se forma o sarcina este EXTREM de mica spre IMPOSIBILA chiar si daca sperma este ejaculata intentionat in vagin, In concluzie fiindca toate actele sexuale au fost intretinute inainte de a incepe PERIOADA FERTILA singura in care se poate forma sarcina, si de asemenea fiindca s-a folosit prezervativul de fiecare data (chiar si daca era imposibil sa se formeze o sarcina), rezulta ca in acest caz este IMPOSIBIL sa existe o sarcina, mai ales daca avem in vedere faptul ca dupa cate se pare au cam inceput sa se manifeste simptomele premenstruale. Multa sanatate!

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu contează dacă aţi făcut-o in perioada fertilă sau nu, atât timp cât v-ati protejat si ati verificat prezervativele după, si au fost intacte. Esti safe. Poţi să îţi şi instalezi pe telefon o aplicaţie care îţi calculează când ovulezi şi eşti in perioada fertilă, pentru extra-atentie.

| lusyniuu a răspuns:

Mno dacă nu ai testat prezervativul cu apa inainte de actul sexual atunci e oksmug