Da,chiar ai nevoie de sfaturi,distrugeti singuri tot ce a fost frumos intre voi!
Gelozia e o boala nevindecabila care ucide incet si sigur orice urma de dragoste.
Mai exact,din cauza varstei voastre,si tu,si el,ati intrat intr-un conflict de orgolii si amandoi tratati iubirea ca pe un concurs in care unul castiga si unul pierde,fara sa intelegeti ca in final veti pierde amandoi...
Intotdeauna prima dragoste se sfarseste din neatentia celor doi,din asemenea greseli pe care peste zece ani,sa zicem,nu le-ati mai face!
Ar trebui sa realizezi ca iubind un om,oricat de apropiat il simti in sufletul tau,nu inseamna ca-ti apartine,ramane totusi o alta persoana,nu te comporta ca si cum ar fi mana sau ochiul tau care functioneaza la comanda si dorinta ta,are propriile dorinte si nazuinti.
Cand iubesti un om,nu-i ingradesti puterea de actiune,il lasi liber complet,e singurul mod in care iti poate demonstra dragostea lui pentru tine!
Impunandu-i un lucru sau altul,reprosand,il alungi,e normal sa aiba o reactie de razvratire impotriva ta si sa se indeparteze.
Si azi il indepartezi putin,maine inca putin,pana cand intr-o buna zi descoperi ca alaturi de tine sta un strain,un necunoscut!
Si,paradoxal, TU esti cea care a provocat acest fapt!
Fii ingaduitoare,calma si inteleapta, lasa orgoliul si gelozia si cere-i sa faca acelasi lucru.
Faceti o reinnoire a relatiei voastre, cu baze mai solide de data asta.
Si, lasa-l liber!
Daca dragostea dintre voi exista, va deveni mult mai puternica!
Si veti fi "invingatori" amandoi!
Sarbatori fericite!
Buna! Sunteti impreuna de 9 luni, nu sunteti casatoriti, iar baiatul are si el niste drepturi. Nu-i permis sa-i ceri 100% din timpul lui, mai are si el adolescenta, nu? Mai are si el altele de facut. Ori tu crezi ca e vreun "Gigolo" si in timplul ala in care nu-ti da niciun semn, isi petrece viata cu altele? Revino-ti si nu mai fi de pe alta planeta. Nu-l dispera si lasa treburile sa decurga normal si omeneste, nu fortat si mereu sa-l controlezi ca un avion, controlat de turn. Mi-e ca o sa regreti daca nu-i dai libertate. Nu ai niciun drept sa-l obligi sa nu mai vorbeasca cu fetele pe care le intalneste. Chiar asa s-a ajuns in ziua de azi, nici sa ne mai salutam, sa mai glumim cu fetele? Cand i-o fi dor de tine, te v-a cauta! Numai bine!
Buna, eu sunt baiat si acum cam 2 ani am avut o prietena care o inselam numai ca sa nu se desparta de mine! Poate face si el la fel vrea sa te apere de un secret care te va face sa fii suparata insa daca o sa incepa sa isi bata joc de tine inseamna ca ia-i facut ceva! Eu ca sa scap de grija ca dragostea uneori mai doare m-am despartit de ea si acuma suntem amicii!
Cred ca ar trebui sa faci si tu la fel daca te simti dominata sau inselata in fata lui!