"Relatie" implica si sex.
Tanara generatie spune "prieten" la orice amant. O relatie de prietenie normal nu implica sexul.
Nu stiu cum este fata aia, dar ma indoiesc ca ar mai fi virgina.
Ce e important pentru tine? himenul ei? Sau fata?
Si daca nu mai e virgina, a avut un singur iubit.
Intreab-o, ca doar ea stie.
Pentru ce ai vrea sa fie virgina? Daca ai fi cu ea si ar fi virgina ai respecta-o si ai duce-o in fata altarului neprihanita sau vrei doar sa iti alimentezi orgoliul prostesc de barbat si sa ai tu o virgina in pat?
Termină cu prostile nu ești copil!
Fi bărbat, băiat serios! Nu! virginitatea unei femei, fete spune cine este cu Adevărat ea!
Inima și sufletul ei! Spune arată cine este cu Adevărat ea! o fată!, o femeie!
Tu dacă te iei după toți bolnavi mintali! frustrați care nu au vorbit cu o fată, femei în viața lor și nau muncit în viața lor și i-au crescut, și pe uni încă îi cresc părinți lor! Si ei sănt apți de muncă! Dar nu vor să muncească!, și sănt plini de ei, figuri arfe, de "alfa"" sigma" plini de ego și "orgoliul" de afemeiați, o să ajungi ca ei!
Dacă te uiți la inima unui om dacă te uiți la sufletul unui om dacă te uiți la mintea curată! Unui om. O să vezi ce poate pune Dumnezeul! Hristos! în inima acelui om în sufletul acelui om în mintea acelui om. Și o să-l iubești cu Adevărat fără să-l mai judeci greșit!
Sănt mulți bolnavi pe multe platforme de internet, nu vreau să-le dau numele că le fac reclamă la niște mizeri! bolnave! cei nenorocește! Au apărut mulți tipi care se auto declară ei singuri pe ei "alfa" " sigma" " cum să fi bărbat" și îi învață la tot felul de retardisme! că femeia n-are voie să aibă prietenii că gata și-o pune cu ăla, că femeia n-are voie să se îmbrace așa că gata este... "oamenii" ăștia au probleme grave de sănătate!
"Ei nu-și dau seama" căi face să prindă dușmănie între ei! Apoi ne întrebăm de ce sănt cazuri la știri și de ce se omoară între ei! Din cauza la toți retardați mintali care se auto declară ei, "bărbați" își deschide conturi peste tot, se apucă să dea sfaturi de "bărbăție" când ei ascultă dani mocanu! Vor îmbolnăvi o garanție întreagă o săi facă să fie frustrați, agresivi, plini de ego, după o săi vedem la știri cum se laudă ca se omoară între ei,...
Care este "problema" dacă a avut o relație de 3 ani? Termină cu prostile! Fi bărbat serios! Dacă și tu ești "sigma""sau "alfa" mai bine lasă fata în pace decât săte apuci de vorbit aiurea la persoana ei!
Asta e motivul pentru care nu trebuie sa iti bati capu. De ce sa iti asumi ce nu vei sti decat prea tarziu ca sa mai schimbi? Ia o fata pe care nu a mai avut o altul si pe care poti sa o iubesti si sa o respecti. Succes!
Pentru un baiat care se respecta si e si el la fel cu siguranta!
Super de acord doar ca diferenta dintre o fata curata si una care a fost casatorita sau avut implicatii este ca ea a format legaturi pe care nu vor mai fi niciodata rupte, nu vei putea niciodata sa te conectezi 100% cu ea si pe langa faptul ca medical o parte din adn-ul celuilalt se afla in ea si a facut o sa se schimbe si sa poarte tot timplul darul lui sufletesc(a celui anterior). In final daca isi asuma cineva si da cu inima curata o poate ierta si iubi asa aprob sa nu se uite la trecut, dar daca nu isi asuma cum nici eu nu imi asum mai poate cauta si sa se roage sa ii scoata Dumnezeu o fata in cale potrivita pe care el sa o iubeasca toata viata si ea pe el. Iubirea implica vointa asa o face sa dureze si de aici decurge iubirea nelimitata, ca oricat de multe greseli a facut si va face el o va ierta.
Pentru mine orice om care îl iubește pe Dumnezeu și Hristos cu Adevărat și-l Acceptă pe Dumnezeu și Hristos cu Adevărat! Acel om pentru mine este curat! Și cu inima sa, și cu sufletul său!
Orice om cel are/poartă/păstrează/îl are în inima sa sufletul său/ îl iubește cu Adevărat pe Hristos! și Dumnezeu! Nu are cum să fie pătat de absolut nimic! nici cu trupul! nici cu sufletul! nici cu inima!
Pentru mine tot ce contează la un om! Cu Adevărat! este dacă are frică de Dumnezeu? Îl iubește cu Adevărat pe Dumnezeu? Dacă este da atunci omul ăla este de drumlung și de o veșnicie poți să-l iubește pe un om cel iubește pe Dumnezeu! și Hristos!
Dar nu poți să iubești un om ce se iubește doar el însuși și-l consideră pe Dumnezeu și Hristos un nimeni! Cu așa "om" nimeni casă nu va face și nici familie normală nu va fi! Fiindcă așa "oamenii" sânt plini de ei, ca să poți face o familie cu ei!
Pe mine nu mă deranjeză dacă o femeie o fată a avut și alte relați înaintea mea bravo ei! Dacă a putut și așa și-a dorit să fie viața, ei bravo ei. Dumnezeul îmi este martor eu n-am nimic cu femeile, fetele care au relați mai multe treaba lor! Viața lor! Ce treabă am eu? să țin cont de viața intimă personală ce face o femeie cu viața ei? Doamne Dumnezeule ferește! Nași vrea sa ajung în halul ăsta Niciodată! Să mă interesez ce face femeile, fetele cu viata lor, ar însemna să am probleme grave de tot!
Eu nu accept în viața mea! în preajma mea! Omul plin de el! Și fără frică de Dumnezeu și Hristos! Categoria asta de "oamenii" nu-i accept, nu-i suport. De la așa "oamenii" la orice te poți aștepta, ăștia nau Dumnezeu!
DariaDrg întreabă: