| Mariaaaa2 a întrebat:

Buna ziua tuturor. Am o nelamurire, astazi este a 10 a zi de la ejacularea sotului. Ne-am decis sa avem un copil iar acum 10 zile a avut loc prima "incercare", insa astazi mi-a venit menstruatia desi trebuia sa-mi vina abia peste o saptamana. Ne-am incadrat in perioada mea de ovulatie insa astazi am avut niste sangerari si ma supara gandul ca poate nu am reusit sa raman insarcinata. As vrea un sfat de la persoanele care au trecut prin asta, sa imi confirmati daca a mai trecut cineva prin "sangerari in timpul posibilei sarcini", am citit pe internet ca este posibil si as avea nevoie de un gand bun. Multumesc.

9 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Poate fi sangerare de implantare. Fa un test de sarcina ultrasensibil

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Sangerarile pot aparea abia mai incolo, insa aici nu e vorba de nicio sarcina din moment ce ti-a venit menstruatia.Pot sa intreb ce varste aveti? Statisticile arata ca pe masura ce avanseaza in varsta, cuplurile au nevoie de mai multe incercari pentru ca o sarcina sa se formeze.

| KKK111 a răspuns (pentru dullcat):

Are dreptate pisica de jucarie, daca ti-a venit ciclu nu ai cum sa fii gravida. Sunt barbat si stiu lucrurile astea, tu trebuia sa le mananci pe paine fiind femeie. Nici nu va cunoasteti corpurile laughing)))

| dullcat a răspuns (pentru KKK111):

Si vrei un premiu pentru ca stii macar atata lucru sau de ce mi-ai raspuns mie? laughing

| KKK111 a răspuns (pentru dullcat):

Din greseala ti-am spus tie laughing))

| TheGentleman a răspuns:

V-aș sfătui să luați legătura cu un medic embriolog și un genetician. Șansele vor fi mult mai mari pe această cale, și, de asemenea șansele ca embrionul să se dezvolte sănătos și fără defecte vor fi mari.

Succes!

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Am trecut eu prin niste sangerari din cauza unor hoti dar sunt ok! SPer sa va reuseasca planul dvs in legatura cu copilasul...SI al meu de ai prinde pe talhari?

| imiplacepepsi23232 a răspuns:

Sotul dumneavoastra este negru?