| Daria4 a întrebat:

Bună ziua tuturor,am o problemă ce mă apasă, iubitul m-a invitat în Timişoara cu nişte prieteni de ai lui, şi ca drept dovada îmi spune cu un tupeu fantastic ca să-mi plătesc locul şi să pun bani la motorină cam 35 de lei, iar nu e faptul că sunt materialistă, dar eu la mare i'am lasat 50 de lei şi i'am spus lasa pastreaza-i ia-ti ce vrei de ei, iar el imi spune sa imi platesc! I-am spus că n-am banii, si ce credeti? Logic ca nu ma mai luat! La sucuri nu imi plateste niciodata chiar daca costa 3 lei, dar daca ramane 1 leu il pastreaza el nu mi-l mai inapoiaza! Mă simt umilită,daca am bani merg daca nu nu! Eu daca eram in locul lui, rezolvam cumva, mii dadea cand avea banii etc.Sunt dezamagita, astept sfaturi sincere, va multumesc din suflet!

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce cioban... fără supărare!
Termină cu el!
Pa, pa.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Dacă acum se poartă aşa, imaginează-ți cum o să fie peste 2-3 ani. Unde crezi că o să ducă relația asta?

| whoocares a răspuns:

Chiar ca cioban.

| Doηηa a răspuns:

Clar nu ai ce face cu el, pune punct.
Daca el nu iti ofera acum nimic pai peste cativa ani nici atat!
Eu una urasc baieti/barbati zgarciti.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul vrea sa scape de tinewinking

Apache
| Apache a răspuns:

Sincer...e un cioban.
De ce accepti nu stiu.

| RAY a răspuns:

Urat din partea lui daca face asa ceva, si ce face in Timisoara?

| Danysan a răspuns:

Baiat destept se asigura ca daca o sa-l paraseti nu a cheltuit cu tine bani aiurea laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioii ce magaroii. fara suparare!
Te tine langa el ca bagi banii.happy
Sincer. termina cu el!
:*

| Demonull a răspuns:

Uuu.le doresc o soarta de asta si fostelor mele sa vada diferenta laughing)..glumesc....sau nuthinking

Asculta draga mea, unde l-ai gasit?laughing))Te tine pe post de catelusa sau ce? cum adica nu iti plateste sucul? chiar asa de rau a ajuns gradul de politete si bun simt pe acolo?
Ce varsta ai tu, ce varsta are el? Si totusi pe langa varsta asta e un lucru total idiot si ti-o spun eu ca barbat.cum sa scoti pe cineva in oras si sa nu-i platesti UN SUC? mi se pare...
Eu te intreb acum.Ce mai astepti? sa-ti pape banutii? e clar ce vrea, banii tai si poate si sex „gratuit".
M-a amuzat teribil acest prieten al tau „strîngăreț" si al dracu de zgarcit.un smecheraș..sunt multi ca el happy

| sayWhaaat a răspuns:

Vai de mamicuta mea, ce oameni de rahat pot exista pe pamantul asta.
Spune-i sa se impuste si termina cu el!

| varcolaccc a răspuns:

Dupa parerea mea nu cred ca prea tine la tine... Sau poate ma insel si asta o fi un defect al lui care trebuie sa il rezolve. Ar trebui sa vorbesti cu el pe tema asta si sa-l faci sa înțeleagă sa ii spui cum te simți. Intr-un fel draga mea mi se pare normal ca intr-o relatie sa fie totul 50-50 sau daca nu majoritatea maruntisurilor adica un suc, o inghetata sa fie plătite de el. Eu nu as putea sa fac asa ceva sa imi las prietena acasă ca nu are bani si nu stiu ce. pentru ca pana la urma tu esti cea mai importantă pentru el nu? Si din cauza asta trebuia sa faca tot posibilul sa te ia cu el. Daca nu înțelege si nu-si revizuieste comportamentul ar trebui sa te despărți de el. Succes

| RexCuParuCret a răspuns:

Haha e bun la frecat banii laughing).

| Elsker a răspuns:

Sincer, e nesimtit! Mai bine, lasa-l! De ce sa iti complici viata cu astfel de specimene?oh go on

| AndyMkd a răspuns:

Eu sincer iti zic sa termini cu el...am fost si eu odata nesimtit cu o fata si am regretat dupahappysi nu m-am simtit foarte bine dupa despartire, fa-l si tu sa suferewinking

| thestyle a răspuns:

Ce conserva de om..cum sa platesti tu cand iesiti impreuna..eu nu as lasao pe prietena mea sa plateasca nici daca se pune in genunchi..ala nu are rusine, e un bou

| XtiGrEx3S a răspuns:

Taran! (fara suparare)

Răspuns utilizator avertizat
| ramonici90 a răspuns:

Am impresia ca ii e foarte bine langa tine daca tu esti asa o fata buna si accepti toate porcariile astea.Tot ce ne-ai spus noua, spune-i si lui, sa vezi cum reactioneaza. Fara rusine, ca si el e un nesimtit si merita tratat ca atare. Nu prea da doi bani pe tine daca el a plecat si tu ai ramas acasa ca n-aveai bani. Cand mai iesi cu el, spune-i ca n-ai bani o data, de 2 ori, de 3 ori sa vezi ce face, daca chiar il intereseaza atat de mult banii.

| wuella a răspuns:

Sincer, el e "calic" laughing Stiu, a sunat urat. Peste unul de asta am dat si eu. Cand i-am propus sa mergem la un suc, mi-a zis ca nu are bani rolling on the floor Si intr-adevar, el chiar avea o conditie sociala foarte modesta. Dar nu asta conta pentru mine. De multe ori s-a comportat ca un "necioplit". Asa ca scumpo, iubitul tau e zgarcit si un "necioplit". Las-o mai usor cu el, pana o termini de tot. Bafta happy

| Daria4 explică:

Vă mulţumesc din tot sufletul! Eu am 17 el are 20..banii de ţigari are mereu.

Răspuns utilizator avertizat
| Daria4 explică:

Foarte bune sfaturile tuturor, nu pot să ofer o fundă..tocmai de aceea vă mulţumesc din toata inima, şi sper ca voi restul să fi-ţi iubiţi!

| deiuts96 a răspuns:

Hei.
ce om straight face mai bine l-ai lasatongue