Bună!
Dacă acum se poartă aşa, imaginează-ți cum o să fie peste 2-3 ani. Unde crezi că o să ducă relația asta?
Clar nu ai ce face cu el, pune punct.
Daca el nu iti ofera acum nimic pai peste cativa ani nici atat!
Eu una urasc baieti/barbati zgarciti.
Baiat destept se asigura ca daca o sa-l paraseti nu a cheltuit cu tine bani aiurea .
Uuu.le doresc o soarta de asta si fostelor mele sa vada diferenta )..glumesc....sau nu
Asculta draga mea, unde l-ai gasit?))Te tine pe post de catelusa sau ce? cum adica nu iti plateste sucul? chiar asa de rau a ajuns gradul de politete si bun simt pe acolo?
Ce varsta ai tu, ce varsta are el? Si totusi pe langa varsta asta e un lucru total idiot si ti-o spun eu ca barbat.cum sa scoti pe cineva in oras si sa nu-i platesti UN SUC? mi se pare...
Eu te intreb acum.Ce mai astepti? sa-ti pape banutii? e clar ce vrea, banii tai si poate si sex „gratuit".
M-a amuzat teribil acest prieten al tau „strîngăreț" si al dracu de zgarcit.un smecheraș..sunt multi ca el
Vai de mamicuta mea, ce oameni de rahat pot exista pe pamantul asta.
Spune-i sa se impuste si termina cu el!
Dupa parerea mea nu cred ca prea tine la tine... Sau poate ma insel si asta o fi un defect al lui care trebuie sa il rezolve. Ar trebui sa vorbesti cu el pe tema asta si sa-l faci sa înțeleagă sa ii spui cum te simți. Intr-un fel draga mea mi se pare normal ca intr-o relatie sa fie totul 50-50 sau daca nu majoritatea maruntisurilor adica un suc, o inghetata sa fie plătite de el. Eu nu as putea sa fac asa ceva sa imi las prietena acasă ca nu are bani si nu stiu ce. pentru ca pana la urma tu esti cea mai importantă pentru el nu? Si din cauza asta trebuia sa faca tot posibilul sa te ia cu el. Daca nu înțelege si nu-si revizuieste comportamentul ar trebui sa te despărți de el. Succes
Sincer, e nesimtit! Mai bine, lasa-l! De ce sa iti complici viata cu astfel de specimene?
Eu sincer iti zic sa termini cu el...am fost si eu odata nesimtit cu o fata si am regretat dupasi nu m-am simtit foarte bine dupa despartire, fa-l si tu sa sufere
Ce conserva de om..cum sa platesti tu cand iesiti impreuna..eu nu as lasao pe prietena mea sa plateasca nici daca se pune in genunchi..ala nu are rusine, e un bou
Am impresia ca ii e foarte bine langa tine daca tu esti asa o fata buna si accepti toate porcariile astea.Tot ce ne-ai spus noua, spune-i si lui, sa vezi cum reactioneaza. Fara rusine, ca si el e un nesimtit si merita tratat ca atare. Nu prea da doi bani pe tine daca el a plecat si tu ai ramas acasa ca n-aveai bani. Cand mai iesi cu el, spune-i ca n-ai bani o data, de 2 ori, de 3 ori sa vezi ce face, daca chiar il intereseaza atat de mult banii.
Sincer, el e "calic" Stiu, a sunat urat. Peste unul de asta am dat si eu. Cand i-am propus sa mergem la un suc, mi-a zis ca nu are bani Si intr-adevar, el chiar avea o conditie sociala foarte modesta. Dar nu asta conta pentru mine. De multe ori s-a comportat ca un "necioplit". Asa ca scumpo, iubitul tau e zgarcit si un "necioplit". Las-o mai usor cu el, pana o termini de tot. Bafta
Foarte bune sfaturile tuturor, nu pot să ofer o fundă..tocmai de aceea vă mulţumesc din toata inima, şi sper ca voi restul să fi-ţi iubiţi!
Bananacantareata87 întreabă: