| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua tuturor!

Am o problemă destul de nasoală, astăzi la liceu m-a refuzat o fată de care îmi placea foarte mult și acum sunt supărat, de acum încolo mă tem să mai mă bag în vorbă cu fete, mă tem foarte tare de refuz, până acum m-au refuzat foarte multe la liceu și prin oraș, mă doare foarte tare, sunt în clasa a 12 a, astăzi am văzut un cuplu foarte frumos, tot la liceu care se saruta să cuprindeau și când am văzut asta m-a luat o tristețe nașpa, asta am văzut după ce m-a refuzat fata, degeaba mă uit după fete dacă nu am norocul asta, ca și cum au alți băieți, așa mă uit la ele pe la liceu ca cum m-aș uita la un film pe Pro Tv și degeaba nimic, mi-am pierdut toată încrederea.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la atata lucru nu-si pierde nimeni increderea!
Daca toti baietii si barbatii ar intra in depresii si pierderi de incredere de cate ori au fost refuzati de o fata, apai, ai vedea numai urlete si zbierete pe strazi si peste tot.
Asta este viata normala!
Nu te astepta sa te placa si sa te accepte toata lumea, asta este viata de adult!
Nu mai esti copilas mic sa te pupe toate fetitele, iar mamicile sa te considere un baitel frumusel.
In viata de adult, oamenii isi folosesc mintea, preferintele personale, atractia chimica si ematia si spun cuvanntul.

Ca sa poti intelege asta, gandeste-te la una din colegele din scoala care nu-ti place, cum ar fi daca aceea vine la tine si-ti spune ca te place foarte mult si vrea sa fie prietena ta. Tu cum ai reactiona?
Cam acelasi lucru s-a intamplat si cu tine!
Nimic grav sau ciudat sub soare, doar un refuz banal.
Maine poti afce avansuri altei fete si intr-o zi, vei gasi si tu una care sa-ti raspunda pozitiv.

| sierra1 a răspuns:

Nu-i bai, tu concentrează-te pe bac și te revanșezi in facultă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un refuz nu e un capat de lume. Cand iti dezvalui sentimentele față de o persoana de sex opus trebuie sa iei in considerare si faptul ca ai putea primi un raspuns mai puțin favorabil. Trebuie sa iei si asta in considerare ca sa nu fii dezamagit apoi.

Stai linistit. Or sa-ti mai placa fete si poate de data asta sentimentele vor fi reciproce.
Ca un sfat: nu te avanta sa-ti dezvalui din prima sentimentele pentru o fata. Mai intai testeaza terenul si evalueaza daca ai primi un raspuns favorabil din partea ei.

Răspuns utilizator avertizat
| ZyRRe a răspuns:

Frate, eu am o curiozitate. De ce ai folosit acele semne ale intrebarii? Care sunt rostul lor acolo? M-ai facut super curios.

Legat de intrebarea ta: "are balta pește"

| 3824060673 a răspuns:

Nici nu trebuia să faci asta a doua oară. În primul rând femeia te "agață" niciodată invers, ok? Fii sănătos, curat, activ într'un domeniu eventual foarte favorabil ei, învață să dai cu pumnu', pune'ți basca gavrosh ștrengărește, aprinde'ți țigara cu mâna cu care ai mângâiat'o, eventual un fular... urcă'te în mașină și pleacă. Data viitoare când te vede nu doar că o să'ți aprindă ea țigara, dar abia așteaptă să îi simtă gustul. Succes și lasă deprimările că timpul trece repede, ok? Dă'mi de veste. Salut tinere

| MichailOfilescu a răspuns:

Continua frate sa vorbesti cu fete ca o sa gasesti si o fata care sa te placa, nu te lasa