| razvanw692 a întrebat:

Buna ziua tuturor! Am si eu o intrebare si cred ca puteti sa ma ajutati si pe mine. Am facut sex cu prietena mea si nu mi-am dat drumul, iar dupa am scos prezervativul am sters penisul si l-am introdus o singura data... E al 2-lea contact sexual al nostru, iar ei trebuia sa ii vina ciclul pe 28! deja sunt 2 zile intarziere... Este posibila o sarcina?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| NebOonaТьKa a răspuns:

Un test de sarcina repejor,si tot stresul dispare...dar, nu prea as crede, 2 zile? pfff, putin, uneori intirzie si cu 6 7 zile.Dar,daca l-ai sters nu te stresa,ai facut foarte bine, daca nu ai dat drumul nu-i nicio posibilitate, Funda?:*

| razvanw692 explică (pentru NebOonaТьKa):

Livika baga id meu razvanw692! sa te mai intreb cate ceva. funda nu stiu sa dau :* Va multumesc mult tuturor!

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca da. Riscul exista si depinde de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea. Intarzierea de doua zile e mica, nu e cazul sa va ganditi deocamdata la sarcina. va trebui sa asteptati, iar dupa 7 zile de intarziere (daca se intampla), ea va face un test de sarcina din prima urina de dimineata, urmat de un consult ginecologic (indiferent de rezultat)

| Ingerash a răspuns:

Nu,nu a ramas, stati linistiti

| Nuvăsufăr a răspuns:

Nu este posibilă nicio sarcină. Trebuie să ejaculezi în ea ca să rămână.
Întârzieri ale ciclului sunt frecvente la persoanele cu ciclu neregulat.
Stai liniştit.

| razvanw692 explică (pentru Nuvăsufăr):

Va multumesc mult! din spusele prietenei mele are sanii foarte tari, o doare spatele si burta asa in capul pieptului. Eu zic ca nu a fost nimic deoarece am scos penisul si era uscat. Nici nu am ejaculat!

| Rake a răspuns (pentru razvanw692):

Daca are sanii tari ori trebuie sa ii vina in urmatoarele 48h, ori nu-i mai vine 9 luni de acum inainte. Partea buna e ca ii vor creste sanii big grin have fun!

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Nu, stai linistit, o sa-i vina, este de la faptul ca a intretinut un act sexual, si i-a intarziat menstra, dar o sa-i vina

| Raul1510 a răspuns:

Nu e chiar asa usor ma sa lasi insarcinata o fata, altii se chinuiesc ani de zile. si daca nu ai ejaculat in ea, neah, nu prea sunt sanse.

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Putin probabil.
Numai daca ai avut ghinionul ca vreun spermatozoid din lichidul preejaculator sa patrunda.
Nu cred.

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu se stie.adica ar trebui sa faca un test de sarcina de la 21 de zile de la contactul sexual si inca unu dupa o saptamana intarziere de la ciclu. Poate doar a intarziat o leaca...se mai intamplawinkingcgiar si la femeile mature se mai intampla.Succes

| Madyupsik a răspuns:

50/50 ei poate sa ii intirzie ciclul si din alte motive dar sanse sunt. Cred ca la 1 saptamana dupa sarcina ea trebuie sa faca un test de sarcina preventiv atunci si va fi clar.

| razvanw692 explică (pentru Madyupsik):

Mda. eu nici macar nu am ejaculat. si am introdus penisul doar o data! cand l-am scos era uscat nimic nimic nu avea. Ma speriati si voi si mai mult cand ma gandesc ca ar fi insarcinata.

| muuu a răspuns (pentru razvanw692):

Stai m-a linistit k nu a ramas...sanii si spatele o dor datorita intarzierii mentruatiei. trebuia sa ii vina.prietena mea o facede 2 ani fara prezervativ si nu a avut nici o problema din moment ce prietenul ei nu a ejaculat inauntru...si despre spermatozoizii din lichidul preejaculator este o sansa foarte foarte foarte micawinking asa ca stai chill!>big grin

| KodrutZ a răspuns:

Da, evident. Ce fu in capul tau, totusi?

| Blackhoneybun a răspuns:

Penisul elimina cantitati mici de sperma chiar si daca nu iti dai drumul. Asadar cand l-ai introdus, nu este exclus sa fi eliminat ceva... Dar ma indoiesc ca este insarcinata... Dar ca idee, ca sa stii, intotdeauna penisul elimina cantitati mici de sperma indiferent daca ejaculezi final sau nu.

| dufu a răspuns:

Sincer da. depinde de noroc acum. poate fi o coincidenta sau o sarcina

| Carina_Bendea_1986 a răspuns:

Sigur ca e posibil!