| Petru1123 a întrebat:

Buna ziua tuturor, am si eu o problema, deci, eu si cu o fata, suntem impreuna de aproximativ o luna, la inceput, toate bune si frumoase, ieseam afara, ne plimbam, sarutam, etc, dar de un timp incoace, nu mai vrea sa iesim, ba ca e ocupata, ba ca nu stiu ce, ba altceva. Pe fb nu mai imi scrie ea, doar daca eu ii scriu ceva, imi raspunde, mai imi zice ceva scurt, iar dupa, liniste, trebuie sa ii zic altceva ca sa imi zica ea din nou ceva, mai pe scurt, ma trateaza cu indiferenta/nepasare, dar eu nu vreau sa ne despartim, ci sa revina totul cum era inainte, la inceput. Nu am facut ceva sa o supere, nu am facut nimic, doar asa dintr-o data, help me please!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Singura solutie intr-un astfel de caz este purtarea unei discutii edificatoare obligatoriu fata in fata. Procedand astfel nu se va putea eschiva in continuare si se va vedea nevoita/obligata sa-ti raspunda in mod concret. Succes.

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca in perioada cat ati fost impreuna, ai gresit ceva care pe el l-a deranjat. Intreaba-l ce l-a deranjat si vedeti ce este de facut in viitor.

| OldSoul a răspuns:

Sa plictisit de tine, aia e, asa se intampla cand ii acorzi prea multa atentie, inevitabil se va plictisi de "catelusul" ei si fie apar certuri fie il evita si se despartesc.

| Petru1123 explică:

Deci, am mai cautat pe un forum de specialitate unde zicea ca sa o tratez cu nepasare o zi(sa par ocupat), iar daca chiar tine la mine, imi va scrie, iar exact asa s-a intamplat, dupa nici cateva ore mi-a scris, dar dupa, adica astazi, a revenit nepasarea aia fata de mine si nu stiu ce sa fac, cat despre alt baiat in viata ei, nu exista, stiu 9999999% asta, am verificat chiar eu, nu imi pot da seama ce e.

| AGreatMan a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea.Sa vezi ce s-a intamplat. Poate nu mai vrea sa fiti impreuna...cine stie?