| nicoleta83matache a întrebat:

Buna ziua tuturor
daca si-a dat drumul in mine a 14 zi dupa terminarea ciclului e posibil sa fi ramas? exact in zilele fertile.va multumesc si va rog sa-mi raspundeti.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este ziua ovulatiei. daca amandoi sunteti sanatosi si fertili, sansa de sarcina este de aproape 100%.

| RXN a răspuns:

Ho ho hooo, si inca sansele sunt mari. Fuguta la ginecolog ca sa-ti prescrie pilula de a doua zi, asta daca nu e deja prea tarziu.

| ELLSSA a răspuns:

Pilula/pastila de a doau zi, ti-o recomand.Si la cateva zile si un test de sarcina, te rog!

| αndï a răspuns:

Mai bine iei un anticonceptional... daca nu deja s-a scurs timpul laughing

| CarmenR a răspuns:

Spermatozoizii pot fi activi pana la o saptamana. Contraceptia de urgenta ti-ar fi fost de ajutor in acele momente. Imi imaginez ca deja au trecut cel 72 de ore de la actul sexual, cand pastila de a doua zi mai ajuta. Te sfatuiesc sa faci urgent un test de sarcina si dupa inca vreo doua saptamani sa mai faci unul, pentru a fi sigura de rezultat http://www.qbebe.ro/......e_sarcina. Data viitoare incearca sa folosesti anticonceptionale, prezervative sau macar spermicide.

| alessia5158 a răspuns:

Este posibil caci spermatozoizii pot trai pana la 5 zile (7 zile dupa unii autori), media fiind de 3 zile, in interiorul aparatului reproducator feminin (deci dupa ejaculare).

| Angelsergiuboy a răspuns:

Daca si-a dat drumul in tine normal mai ales in zilele fertile atunci clar ai ramas dar 1 test de sarcina n-ar strica

daca te-am ajutat 1 funda te rog

| nicoleta83matache explică:

Va multumesc mult pentru ajutor, dar cred ca e deja prea tarziu pentru pastile, asa ca voi fi fericita daca sunt insarcinata.