Te-ai rugat la Dumnezeu sa-ti indrume sentimentele si gandul spre calea ce-a buna, in care tu ai evidentiat 2 variante aia si aia.Nu poti spune ca ai uitat ci doar Dumnezeu cred ca ti-a curmat suferinta avea sa urmeze dupa despartire. Daca nu erai sincera in rugaciune si aveai ceva ascuns in inima ce nu stia nimeni fii sigura ca nimic nu se intampla si ti se intorcea.Transcenderea asta de la fostul la acel baiat, in doar o clipa este totusi una din caile misterioase ale dragostei.Eu cred ca Dumnezeu a considerat ca e de ajuns si ca meriti ceva mai bun.Este doar o teorie caci sincer nu stiu absolut nimic din ce gandeste Dumnezeu))).Eu cred ca ar trebui sa apreciezi ce ai in fata nu din ce motiv s-a intamplat.
Nu trebuia sa deschizi acest subiect. Pe acest site sunt multi neseriosi care-si bat joc de initiatorul subiectului, cum e si in cazul tau. Ca sa nu mai spun ca sunt si multi atei.
Eu am impresia ca tu nu ai inteles intrebarea mea! aici nu este vorba despre cine e "panarama ", a si inca o chestie fostul s-a despartit de mine cum a facut-o de multe ori din nu stiu ce motive, numai ca de data aceasta nu l-am mai iertat! nu vad nici-o panarama aici, dar...
Atunci, nu te-ai exprimat bine, pentru ca din ce ai zis a reiesit faptul ca inca erai cu prietenul tau, si deodata ti-a iesit iubirea in cale! Multor baieti li s-a intamplat o faza de genul, inclusiv mie!
Nu mai eram cu prietenul meu!
Si inca ceva, niciodata nu a-si fi putut sa il insel!
Nici macar nu sti sa te exprimi! prostia dauneaza grav sanatatii! du-te si fa-ti un control, ai probleme grave cu cabina!
Buna ziua! nu draga, si nici daca eu il inselam pe el nu puteai tu sa ma cataloghezi ca fiind curva sti de ce? pentru ca tu sau voi nu imi cunoasteti mie viata, nici macar nu sti cine este in spatele calculatorului. Desi am specificat la inceputul intrebarii mele, ca aceea persoana mi-a facut multe lucruri rele si nicidecum nu era vorba de o simpla zi si anume "8 martie "voi nu ati inteles. Pentru cultura ta generala "curva "se cheama aia care o face pe bani, nicidecum un om ca mine! Daca tie ti s-a intamplat sa fii "inselat de o curva "asta nu este problema mea, incetati odata sa catalogati fetele ca fiind toate la fel :pe interes, curve, panarame etc!