| Axel789 a întrebat:

Bună ziua! Un penis de 13-14 cm la vârsta de 21 de ani cum vi se pare? Mic sau mediu? Credeți că poate satisface sexual?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este mic dar nu mai are importanta oricum, fiindca nu-ti mai creste, odata ce i-a incetat cresterea la 16 ani.
orcium de satisfactia vaginala a femeii depind mult mai multi parametri: grosimea penisului, daca inveti sa-i faci un preludiu foarte bun inainte de sex, obtiandu-i un orgasm clitordian, apoi sexul vaginal de minim 15 minute ca sa ii poti produce si orgasm vaginal samd.

| Axel789 explică (pentru Violleta2022):

De ce minimum 15 minute? În ce privește grosimea, este destul de subțire dar mă gândesc că merge pentru cineva mai strâmt, nu? Mulțumesc mult!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Axel789):

Pentru ca acela ar fi minimul ca sa obtii un orgam vaginal la femeie, ei trebuindu-i mai mult timp ca sa se excite vaginal.
In ce priveste un penis subtire este un mare dejavantaj, fiindca nu excita peretii vaginali care au centri nervosi si nu poate produce orgasm vaginal femeii.
Vaginul nu este un organ "mai strampt" ci unul elastic, plin de musculatura, care se contracta si se dilata la toate femeiele, atunci cand este excitat.

| Lioninfinite a răspuns (pentru Violleta2022):

Da de cat vrei sa îl aibă, de 20?

| Axel789 explică (pentru Lioninfinite):

Sincer și eu sunt curios de asta, mai ales având în vedere media în România

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pare realist.

| Emilian65 a răspuns:

Nu îți face probleme, în legătură cu dimensiunea penisului tău. Cu acest penis poți satisface orice fata pretențioasă în ale sexului.

| Madaxo97 a răspuns:

E ok, nu este mic. E mediu. Poate satisface sexual o femeie, important e cum te miști cu el, și cât reziști, nu cat de mare e.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mi se pare ca trebuie sa studiezi putin anatomia feminina, ca sa stii ce puncte sa ochestiwinking
Esti bine, vei avea urmasi, nu te mai stresa.

| Anonimboy111 a răspuns:

E bun, esti peste medie, stai linistit, astia care zic ca e mic mananca cct