| CarolinaXD a întrebat:

Buna ziua utilizatori TPU! Daca o sa ma ajutati,voi fii vesnic recunoscatoare! Deci, inceputul e inceput:acum vreo 4 ani eram foarte buna prietena cu copii de la mine de pe strada.Nu stiu cum se face dar toti baietii de la mine de pe strada au fost si..SUNT superbi,fara exagerare.Bun,si,toti baietii de varsta mea,sau poate si mai mari, ma placeau.Ma placeau destul de mult avand in vedere ca incepusera sa nu mai vorbeasca unii cu altii din cauza ca fiecare credea la randul lui ca il plac.Tot acum 4 ani am si pierdut legatura cu toti copii aceia deoarece toate fetele de pe strada erau geloase pe mine.Revenind in prezent, cred ca acum o saptamana l-am revazut pe unul din baietii care ma placeau.Era un baiat pe care la vremea respectiva il cam...simpatizam ca sa spun asahappy Dar cand l-am vazut acum mi-a inghetat inima(cred ca asta exprima cel mai bine ce am simtit atunci).A inceput sa imi placa foarte multe de el.De aacum o saptamana,cand l-am revazut, cred ca l-am mai vazut de vreo 2 ori...si nu am nici o idee de cum pot sa intru in vorba cu el,nu stiu nici daca ma mai cunoaste,e adevarat ca atunci cand ma apuc eu sa ma gandesc la lucruri rele care se pot intampla imaginatia imi atinge noi culmilaughing anyways sper sa incapa "acolosa" un ajutor,cat de mic, din partea voastra.Siiiiguuuur bine-meritata funda, cum era sa uit?:o

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Buna!
Cand il mai vezi il poti intreba daca te mai tine minte, desi nu cred ca te-ar fi uitat daca tinea la tine blushing
...Si in functie de raspuns cauta diferite subiecte de vorba gen: ar trebui sa mai iesim avand in vedere ca nu ne-am vazut de atata timp, etc. Asa te poti aporpia din nou de el, desigur, daca tot i-a placut de tine nu va fi atat de greu happy
Succes!

4 răspunsuri:
| tenutza a răspuns:

Pai daca il revezi (sau suna-l, ceva) spune-i sa iesiti la un suc sa mai vorbiti de trecut, caci ti-e dor de perioada aceea fericita si inocenta.happy

| ywar a răspuns:

Citind "problema" ta mi-am amintit de un film fantastic pe care l-am vazut si il port in suflet. Se cheama Malena e in regia lui Giuseppe Tornatore si e o incantare. Daca il intelegi sau cand il vei intelege sa-l vezi! acum problema ta :
e normal sa fie asa cum scrii tu si te cred. Tine minte daca tu il vei alege pe cel pe care spui ca il placi dintr-un grup vei vedea ca lucrurile sunt deja mai bune pentru voi! Orice individ pe care il remarci dintr-un grup este mai probabil sa iti devina partener! Fa in asa fel incat cand dansul se afla in acel grup tu sa-l "extragi" de acolo printr-o activitate pe care tu sa o faci numai cu el! Bafta!

| AndyLavy a răspuns:

Pai este foarte simplu, din moment ce ati copilarit impreuna, il poti invita la o plimbare de dragul vremurilor trecute si puteti vorbi despre cum a trecut timpul despre ce faceati atunci, despre ce ati facut intre timp si asa mai departe. Cu siguranta nu te-a uitat, si in plus, incercarea moarte nu are. daca astepti ca el sa faca acest pas, poate nu il va face, ia-ti inima in dinti si invita-l la un suc plimbare sau ce stiu eu, sau pur si simplu intra in vorba cu el spune-i " iti mai amintesti... ( un lucru pe care il faceati voi doi sau cu alti prieteni ), si cu siguranta nu l-as deranja, si astfel vei vedea care are vreun sentiment pentru tine sau nu.
In orice caz eu itidoresc succes!

| xxraduxx a răspuns:

Nu crezi ca esti cam ingamfata?