Buna!
Cand il mai vezi il poti intreba daca te mai tine minte, desi nu cred ca te-ar fi uitat daca tinea la tine
...Si in functie de raspuns cauta diferite subiecte de vorba gen: ar trebui sa mai iesim avand in vedere ca nu ne-am vazut de atata timp, etc. Asa te poti aporpia din nou de el, desigur, daca tot i-a placut de tine nu va fi atat de greu
Succes!
Pai daca il revezi (sau suna-l, ceva) spune-i sa iesiti la un suc sa mai vorbiti de trecut, caci ti-e dor de perioada aceea fericita si inocenta.
Citind "problema" ta mi-am amintit de un film fantastic pe care l-am vazut si il port in suflet. Se cheama Malena e in regia lui Giuseppe Tornatore si e o incantare. Daca il intelegi sau cand il vei intelege sa-l vezi! acum problema ta :
e normal sa fie asa cum scrii tu si te cred. Tine minte daca tu il vei alege pe cel pe care spui ca il placi dintr-un grup vei vedea ca lucrurile sunt deja mai bune pentru voi! Orice individ pe care il remarci dintr-un grup este mai probabil sa iti devina partener! Fa in asa fel incat cand dansul se afla in acel grup tu sa-l "extragi" de acolo printr-o activitate pe care tu sa o faci numai cu el! Bafta!
Pai este foarte simplu, din moment ce ati copilarit impreuna, il poti invita la o plimbare de dragul vremurilor trecute si puteti vorbi despre cum a trecut timpul despre ce faceati atunci, despre ce ati facut intre timp si asa mai departe. Cu siguranta nu te-a uitat, si in plus, incercarea moarte nu are. daca astepti ca el sa faca acest pas, poate nu il va face, ia-ti inima in dinti si invita-l la un suc plimbare sau ce stiu eu, sau pur si simplu intra in vorba cu el spune-i " iti mai amintesti... ( un lucru pe care il faceati voi doi sau cu alti prieteni ), si cu siguranta nu l-as deranja, si astfel vei vedea care are vreun sentiment pentru tine sau nu.
In orice caz eu itidoresc succes!