| croissant a întrebat:

Bună ziua! V-ați confruntat vreodată ca iubitul/ iubita sa fie sedentar (a)? Iubitul meu stă toată ziua inchis in casă la Netflix și la jocuri pe PC/consolă. Nu ieșim des, nu călătorim, nici când au fost târgurile de Crăciun nu am ieșit din casă... Mă plictisesc alaturi de el. Este o problemă la mine?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La tine? Nicidecum. La el este toata problema. Nu se poate desprinde de copilarie.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu ies în fiecare zi la beute sunt foarte activ

| sierra1 a răspuns:

"Iubitul meu stă toată ziua inchis in casă la Netflix și la jocuri pe PC/consolă...Mă plictisesc alaturi de el. Este o problemă la"

da, la EL, una mare!

| Hammurabi a răspuns:

Și care e problema?
Te obligă și pe tine să stai în casă lângă el?
Ieși singură și fă tot ce ai chef și tot ce-ți trece prin cap.
Dacă ai un iubit/partener, nu înseamnă că nu mai ai viață personală absolut deloc. Nu înseamnă că trebuie să stai tot timpul după coada lui. Nu înseamnă că fără el tu nu mai exiști și nu mai ai viața ta și ești obligată să trăiești doar prin el permanent.
De aia ajungeți SCLAVELE BĂRBAȚILOR.
Pentru că în momentul în care vă cuplați, voi nu mai știți să vă trăiți viața voastră.
Nu mai aveți personalitate, nu mai aveți individualitate, doar stați
și atârnați permanent după câte un dobitoc, căruia, la un moment dat, nici măcar nu-i mai pasă de voi.
Trezește-te că trece viața pe lângă tine fără nici un rost.

| Emma30555 a răspuns:

Ieși cu prietenele, dar dacă simți nevoia sa ieși cu iubitul cred ca iti trebuie altul

| helpforyou a răspuns:

Suntem diferiti, dar din cate se vede nu este nici o chimie intre voi.

| iulia0514 a răspuns:

Da e o problema la el! Sfatul meu este "Lasă-l "

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Vorbeste cu el despre asta. Daca nu se schimba, lasa-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absolut nici o problemă dacă tu ai 49 de ani și el tot 49 de ani și sunteți căsătoriți de 21 de ani.

Dacă ești tânără până în 25 de ani vezi că ai SĂRIT peste vreo 25 de ani din viață cu ăla și te-ai trezit că trăiești ca la 50 de ani cu el.

Caută altul FOARTE RAPID că peste 1 an cu ăla vei avea viața pe care o au ăia la 60 - 70 de ani.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Pleacă 2-3 zile de acasă. Stai la o prietena.
Dacă nu observa ca ai plecat, atunci du-te acasă și ia-ti lucrurile si du-te pe drumul tău.
Dacă observați spune-ti doleanțele, comunicați.
O relație inseamna ca ambii parteneri sa facă niște compromisuri.
Pe moment, ești doar tu în relația asta.El doar exista, tu vrei sa trăiești.

| Danny28 a răspuns:

Daca vezi ca nu te intelegi cu el si te plictiseste de ce naiba nu te desparti de el? Jur ca nu va mai inteleg. Omul are probleme la cap.

| IamJoKeR a răspuns:

Stiu un caz asemanator in care fata se plangea de acelasi lucru, avea nevoi si partenerul ei o ignora si prefera sa se joace pe PC, in loc sa-i faca pe plac

| stef87 a răspuns (pentru IamJoKeR):

Dar nu trebuie sa-i faci pe plac, trebuie sa va bucurati impreuna! In cazul ei, daca mesterul nu isi da seama ca ar trebui sa aiba si alte activitati comune cu dorintele fetei, e o problema comuna: ea ca nu-i spune/ nu reuseste sa-l impulsioneze sa se schimbe/ nu ii da un ultimatuum, el ca nu realizeaza ca e total indiferent de nevoile ei ( macar a intrebat-o/ stie ce si-ar dori ea? )

| Hypefox a răspuns:

Problema la tine este ca nu l ti ca pe ace.
Ia fa te tu frumoasa, pune rochite, machiaje, toculete si începe tu sa ieși frumusel cu gagicile tale... Imediat i se aprind antenele si vrea sa iasa. Fa in asa fel si provoaca scandal, sa innebuneasca si sa te intrebe pe unde o arzi tu aiurea, sa vina sa te caute la usa. Si tu clar sa ii răspunzi sa rămână cu ochii aia beliți in calculator. Tine l la respect. Dupa aceea sa vezi ca si fara sa vrea tot te scoate numai sa nu te vada ca iesi tu de nebuna asa ca i riscul ca ti face unul capul mare si bye bye, nu mai esti cu el si la fraier sigur ii e frica laughing)

| Sylvyu92 a răspuns:

E nebun omul, inteleg sa duci o astfel de viata obligat de circumstante ca nu ai prietena si nici prieteni pe unde sa iesi, dar in cazul lui, se zice ca o femeie te schimba, el probabil vrea doar sa ti-o traga si atat