Interesant, ne rogi din suflet... din ce suflet? Ala in care copilul tau nu-si gaseste un loc? Femeile care au facut avort, barbatii lor, doctorii... nu au suflet.
Cunosc pe cineva, dar in Timisoara. Daca nu gasesti, imi poti trimite mesaj si iti dau numele si numarul de telefon... Oricum, gandeste-te bine daca vrei sa faci asta... Ai grija de tine :*!
Dacă eşti minoră, NICI un medic din România NU-ţi face avort FĂRĂ acordul scris al părintelui/tutorelui legal!
Apoi, e preferabil să mergi la un cabinet particular, deoarece sunt mai "atenţi"/grijulii cu tine - iar în Iaşi găseşti DESTULE!
De asemenea, e PREFERABIL să CERI să-ţi facă un avort MEDICAMENTOS ( cu Mifegyne + încă 1 medicament ) - deoarece riscurile/efectele adverse sunt mult mai reduse decât în cazul unui avort chirurgical/chiuretaj!
Pentru detalii VEZI linkul : http://www.progyn.ro/docs/prospect_mifegyne.pdf
Oricum, să te GÂNDEŞTI bine înainte de asta, deoarece dacă eşti la prima sarcină RISCUL ca să devi sterilă ( să NU mai poţi face copii ) în urma acestui avort este de 60 %!
Vrei sa avortezi? eu sunt de o parere ca nu e bine ceea ce faci pentru ca cu siguranta mai tarziu iti va parea ff rau Dumnezeu a vrut sa ramai insarcinata nu altcineva el ti-a dat acest dar al vietii
Nu fa avort. Va fi cea mai proasta decizie din viata ta. Acum nu iti dai seama, dar mai tarziu o sa regreti.
Deci eu am intrebat ceva...sa-mi raspunda la intrebare doar cine ste.In rest sunt eu destul de amarata in privinta avortului...asa ca nu am nevoie de "lamuriri".
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: