| alejandraksz a întrebat:

Va rog din suflet sa ma ajutati si sa nu incepeti cu fraze de genu"nu stii nimic" sau mai stiu eu ce lucruri asemanatoare...i-am facut sex oral prietenului meu, el a ejaculat dar nu s-a sters..ma gandesc ca atunci cand si-a pus prezervativul se poate sa fi ramas sperma pe mana sau pe penis.iar cand si l-a pus sa se fi intamplat ceva..in sfarsit,trecand peste eveniment,a doua zi, dupa 23 de ore am luat pilula de a 2a zi escapelle.e posibil sa mai fie vreun risc? am avut acea sangerare dupa 5-6 zile( cred ca menstruatia falsa) datorata medicamentului.iar dupa vreo 3-4 zile am avut o scurgere rosu inchisa. spre maroniu...care s-a repetat dupa inca vreo 4 zile( doar 1-2 picaturi) ce sa fie? mai exista vreun risc? va multumesc tare mult anticipatbig grin

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Pacat ca esti luata in ras mai ales de fete..acum sincer nu ti pot da un raspuns corect si acum fi matura un pic cine crezi ca ti ar putea spune exact daca esti ori nu gravida! Te sfatuiesc sa mergi la un medic ginecolog! ok?
fundita?

5 răspunsuri:
| Minnye10 a răspuns:

Bleak! deci nu vreau sa fiu increzuta, dar fetito ai varsta necesara? oricum poti sa ai si 22 de ani numai ne spune noua este scarbos in adevaratul sens al cuvantului! explica-i mamei tale nu stiu cui vrei dar nu noua! si daca stiai ca ai riscuri de ce ai facut? oricum revenind DUTE LA PSIHOLOG esti nebuna fato. Normal ca rad astia de tine daca tu ne spui noua.
Pa, multa BAFTA LA INSANATOSIRE!

| AlexKiddu a răspuns:

Esti.....cu cat te vinzi?laughing))

Deci daca tu ai facut sex cu iubitul tau oral apoi a pus prezervativul si a penetrat vaginul nu sunt sanse sa fii ramas gravida mai deloc plus ca ai luat si pilula de a 2 zihappy

| Silviu591 a răspuns:

Ma amuza faptul ca ai folosit aproape toate metodele contraceptive laughing

| hunterr a răspuns:

Sa ne mictionam pe tine