anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu o parere, un sfat ceva. Am fost in concediu si acolo am cunoscut pe cineva, am petrecut zile de vis cu fluturi in stomac si plimbari lungi. Am simtit ca e tot ce vreau de la un barbat, nu sunt vreo pustoaica si nici el, e cu 10 ani mai mare decat mine. Cand am ajuns acasa (ca el e de acolo, iar eu nu, ne despart 300 de km) am continuat sa mai vorbim, l-am sunat 2 zile la rand, mi-a vorbit normal asa cum imi vorbea cand eram aproape apoi 2 zile nu l-am mai sunat am vrut sa vad daca da vreun semn, dar din pacate nu! Ce sa fac sa-l mai caut, sa ma potolesc? As renunta la tot pentru un barbat ca el, e tot ce-mi trebuie, as pleca dupa el, dar se poate sa nu fie interesat de o relatie cu mine sau poate ii e frica ca suntem prea departe si prefera sa se retraga? Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Nu sta cu gandul la el. Mereu se intampla astfel de lucruri in concedii, excursii, dar imediat ce se termina perioada respectiva si lucrurile revin la normal, apare distanta, respectiv distantarea cel putin a uneia dintre cele 2 persoane care tocmai au trait o idila. Nu stiu unde anume ti-ai petrecut concediul, dar banuiesc ca e vorba despre o localitate turistica. In astfel de localitati an de an vin turiste, care de care mai interesante, iar localnicii profita de treaba asta. Pentru ei este material din plin, asa ca nu trebuie sa se limiteze la o singura persoana. Iti spun asta din experienta.
E clar ca daca nu te-a sunat el, i-a pierit tot interesul, scuza-ma daca sunt dura, dar asta e adevarul si nu e indicat ca tu sa stai cu gandul la el in timp ce el face in continuare plimbari lungi cu alte turiste cu fluturi in stomac.
Lasa povestea asta in urma, ramai doar cu amintirea frumoasa, revino la realitate si continua-ti viata, pentru ca universul tau nu trebuie sa se opreasca la acest barbat, exista atatia barbati interesanti pe care din pacate nu stim sa-i descoperim, uneori din cauza prejudecatilor, desi nu pari o persoana afectata de prejudecati. Traieste din plin, pentru ca niciodata nu stii cand apare in viata ta un barbat pe care il vei gasi mult mai interesant decat pe acesta.(mai ales ca stand atat de putin cu el, totul era la prima vedere, nu ai avuut timp sa-l descoperi, iar fluturasii din stomac ti-au afectat capacitatea de a-i detecta defectele)
Nu mai ofta degeaba si traieste frumos ultima luna de vara! Bafta! happy

4 răspunsuri:
| cocolinoung a răspuns:

Are nevasta!

| deea89 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el scurt si la obiect si sa il intrebi pe el exact ce vrea de la tine, de la voi, de la viata.Asa stii si tu daca iti mai bati capul sa il suni sau sa-l cauti daca nu sa mergi m ai departe.Presupun ca este greu sa gasesti pe acel cineva perfect dar nu e totul pierdut daca nu iese nimica intre voi, mai sunt barbati poate vei gasi unu la fel sau mai bun nu ai de unde sa stii niciodata ce se poate intampla.mult succes :*

| emaligia a răspuns:

Nu are nevasta, asta stiu sigur, nu pot sa dau detalii despre asta, dar stiu sigur ca nu are nevasta

| emaligia a răspuns:

Yellowalien ai mare dreptate, e atat de greu sa ma abtin sa nu-l sun sa nu-l caut, o sa incerc sa trec peste asta e, viata merge inainte! la mine cred ca era vorba de schimbare in sene, simt nevoia sa ies din ceea ce traiesc eu, parca traiesc viata altcuiva, parca sunt undeva in exterior si privesc cum se deruleaza viata mea, vreau altceva, vreau sa simt ca triesc viata, poate de aia ma agatam de el, poate ma gandeam ca aduce schimbarea in viata mea, pentru ca nu facea parte din rutina mea. Va multumesc pentru raspunsuri