| Ajaja1010 a întrebat:

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, in data de 9 august iubitul meu s-a terminat in mine, este posibil sa fiu insarcinata? Tin sa mentionez ca am mentruatie neregulata, ultima mea mentruatie incepand in data de 2 august.

9 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Ești minoră de nu ai cumpărat un test de sarcină?
S-a terminat, dar ești pe ciclu, ești în perioada fertilă?
Plus ai fost la toaletă imediat după, igiena intimă ați făcut imediat?
Sunt o mie și una de întrebări, dar numai un consult medical poate da un răspuns.

| Ajaja1010 explică (pentru romeo78):

Nu am cum sa cumpar un test atat de repede si nu sunt la menstruatie, sunt aproape de perioada fertila, care ar trebui sa inceapa, de aceea intreb.

| Floridori a răspuns (pentru Ajaja1010):

De unde stii cand este perioada fertila daca ai ciclu neregulat?

| Ajaja1010 explică (pentru Floridori):

Pentru ca am o aplicatie pe telefon si mereu imi notez acolo cand imi vine mentruatia, aplicatia imi da cu aproximatie perioada fertila, banuiesc.

| romeo78 a răspuns (pentru Ajaja1010):

Atunci sunt șanse puține.
Dar, grijă pe viitor!

| Floridori a răspuns (pentru Ajaja1010):

Aplicatia functioneaza strict in cazul ciclurilor regulate, care au mereu aceeasi lungime.
Din moment ce in cazul tau, nu se poate stabili ce lungime are ciclul actual si nici cand va incepe urmatorul, nu se poate stabili nici perioada fertila.
Metoda calendarului, deci si aplicatia, este inutila in cazul ciclurilor neregulate.
Te sfatuiesc sa te informezi ce sunt ciclurile, cum se produc si ce inseamna fiecare etapa (in total ciclul are 4), pentru a-ti intelege mai bine corpul si pentru a intelege de ce ciclurile neregulate, cauzate de dereglari hormonale, sunt atat de imprevizibile, dar mai ales de ce fetele mai mari de 16 ani si femeile care au cicluri neregulate, ar trebui sa se prezinte atat la endocrinolog cat si la ginecolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Abia au trecut 2 zile de la sex...deci nimeni nu ar putea stii adac esti sau nu gravida!
In cazul tau, cu un ciclu negerulat, poti sa faci un testd e sarcina DUPA 21 de zile numarate din data de 9 aug.
Deci testul trebuie facut: DUPA data de 30 Aug. 2021

| Floridori a răspuns:

Daca ai cicluri neregulate, este imposibil de stabilit perioada fertila, deci nimeni nu poate formula un raspuns obiectiv acum, mai ales ca vorbim de 2 zile.In cel mai rau caz, ar putea exista un ovul fecundat, sau spermatozozi inca viabili in asteptarea eliberarii ovulului, in niciun caz o sarcina propriu-zisa.
In orice caz, fa un test de sarcina dupa 21 de zile de la contactul sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce limbaj ai - iubitul meu s-a terminat in mine - nu mai contează.