Situatile fetelor de genul sunt tragice de multe ori nefiind de condamnat dar sunt de parere ca mai bine stai la locul tau, ai 36 de ani nu iti mai permiti sa pierzi vremea cu persoane nepotrivite, nu ma mir ca te-ai indragostit, se intampla cand comunici mult prin mesaje cu o fata apai prin interactiunea ta cu ea, era de asteptat dar detaseaza-te.
Pai dupa cate zici aici despre tine imi pare rau sa-ti spun dar nu te vrea pentru corpul tau asta e sigur!
Dar cum ea a avut parte de atata sex incat poate s-a plictisit de asa mult (desi nu prea cred la 28 de ani) si vrea doar un partener de viata care s-o iubeasca... sanse mici ca asa sa fie dar e posibil!
Totusi daca nu e asa si te vrea pentru banii tai atunci tu vei avea de suferit ca vei fi inselat mereu. E obisnuita cu armasari si sa stea legat de tine o viata, 90% e imposbil dar ai 10% sanse sa fie posibil! Aici tu trebuie sa decizi daca o accepti in viata ta... Daca o vei accepta atunci fa in asa fel sa tina mai mult orgasmul, invata cu ea, ca e profesoara in asta doar, iar cand termini continua sa-i oferi si ei placere pana se termina si ea (degete, limba vibrator etc) si atunci s-ar putea chiar sa-i placa de tine si nu doar de banii tai!
Cat despre ce a facut pana acum si ca o cunoaste multa lume si stie de profesia ei NU trebuie sa-ti pese, e trecutul ei nu al tau, da-o dracu de treaba! Ca poate vor rade de tine elevii, ei si? Ei mereu rad de ceva, nu trebuie sa-ti alegi iubita dupa parerea lumii ca tu vei trai cu ea nu lumea! Gandirea asta e de moda veche, treci peste!
Subscriu la răspunsul Doamnei Ionescu, aka Violeta 2022 dar nu-i pot da un vot bun ca m-a blocat. (fără motiv, dar alta poveste).
Cheers
Omule, mă bucur pentru tine. Nu te mai uita în gura lumii, nu ea îți trăiește viața. Bucură-te cât încă mai ești tânăr, după 45 de ani este turnoff, degeaba vrei că nu o să mai ai cu ce. Nu am întâlnit niciun om pe planeta asta care să spună „nu am stat mai mult la serviciu", în schimb majoritatea regretă că nu au experimentat îndeajuns. Iar faptul că ai găsit o doamnă cu care să ai și o oarecare conexiune intelectuală și emoțională este un mare plus.
Faptul că a acceptat să-ți ofere niște experiențe fără a ține cont că arăți sau nu într-un mare fel, spune multe despre profesionalismul și caracterul ei. Respect-o! Fii motivul pentru care ea își va dori să renunțe la asta și să încerce un alt stil de viață. Poate veți trăi la un moment dat o frumoasă poveste.
Și profesorii, precum alte categorii profesionale au dreptul la viață privată. Apăr-o cu îndârjire. Câtă vreme îți faci treaba pentru care ești plătit, câtă vreme câștigi respectul elevilor tăi, nimeni nu are ce să-ți facă.
Viața este scurtă. Enjoy it. Fiecare ființă de pe planeta asta, umană sau non umană caută să ofere și să primească plăcere. Și nu e deloc greșit.
Domnule profesor, nu exista relație perfecta asa cum nu exista parteneri perfecți, însă cu siguranță merita sa muncim pentru perfecționarea relației asa cum incercam sa ne perfecționam pe noi înșine. Nici o casa nu a fost frumoasa de la început, orice tablou celebru a fost cândva o pânză goala, orice profesor a fost cândva elev. Indoiala ta vine cel mai probabil ca urmare a uneltirii mass mediei împotriva noastră a oamenilor normali și plini de imperfectiuni prin promovarea unei perfecțiuni de suprafata. Realitatea este frumoasa tocmai datorita imperfectiunilor sale, deci mergi su traieste-o fără ezitare!
Damn asta am de zis, capus sus rege vei gasi un cadru didactic de iubit✌️
Vorbește cu ea, întreab-o dacă te place cu adevărat, dacă spune "da", atunci spune-i să renunțe la destrăbălare și începeți o relație fericită.
Trebuie să o intrebi neapărat dacă chiar te place pentru ce ești tu nu pentru banii tăi. Dacă începeți o relație spune-i neapărat să renunțe la job, și să își găsescă un loc de muncă adevărat, ajut-o să să își găsească un job, întreabă pe cineva care ar putea ajuta-o, sau căutați împreună pe internet.
Zii ca esti interesat de tipurile de barbati care trec pe la ea. Gestioneaza-le si scrie o carte. De nu te ajuta sa devii scriitor, uita de ea. S-ar putea sa ajungi ca profesorul din Filantropica.
PS: Am uitat sa precizez ca mereu am facut o protejat si in toate relatiile mele am fost inselat s-au lasat pentru altul sau chiar pentru "prieteni"
Belingot întreabă: