| FlorinVictor20 a întrebat:

Buna ziua. Vin si eu cu o intrebare catre voi, vă rog daca se poate sa-mi oferiti un sfat cat se poate de sincer.
Am iesit de 2 saptamani dintr o relatie,iar de o saptamana in coace,am cunoscut o fata si am inceput sa vorbim.
Ea sta singura,am mers pe la ea,ne petreceam timpul impreuna de fiecare data cand avea liber, dormeam impreuna.
Ea imi face toate poftele mie, in contextul in care imi gateste (are 24 de ani si eu 25),este tot timpul atenta cu mine, imi ofera orice, imi face toate nevoile.
Ea are multe din calitatile pe care le caut la cineva.
Problema la mine este ca ea nu arata atat de stralucitor la față si cred ca asta ma opreste in a fi cu ea. Un sfat sau o parere, va rog din suflet

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-o de nevasta, daca este ceea ce cauti si pe deasupra te mai si rasfata!

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă esti superficial si te interesează numai aspectul fizic lasă fata in pace mai bine decât sa o rănești. Dai cu piciorul unei fete care îți face toate poftele pentru ca e mai urâțica la față, după va plângeți ca nu găsiți femei când voi sunteți cei care le resping din cauza aspectului..treaba ta.
Tu cum arăți? Esti vreun fotomodel, ești brad pitt de ai asemenea pretenții sau? Gândește-te si așa, ia-ți o femeie pe măsura frumuseții tale, nu mai fi superficial.

| FlorinVictor20 explică (pentru Madaxo97):

Multumesc pentru sfat, apreciez sinceritatea ta

| fata357 a răspuns:

Eu zic sa te axezi pe sufletul ei bun, pe calitățile ei. Înfățișarea nu prea contează peste ani și ani, adică oricum la 50 de ani o sa arate altfel, se strică înfățișarea... Eu zic sa ii oferi o șansă, că te va face fericit.

| RazvanEu12 a răspuns:

Te satisface sexual?