| Intrebatorul97 a întrebat:

Bună ziua, vin și eu cu următoarea întrebare. Dacă se poate fără bătaie de joc ar fi perfect, în momentul de fata ma aflu într-o despărțire după o lunga relație mai mult de 6 ani, în tot acest timp nu am apucat sa o cer de nevasta, acum ne-am despărțit din simplul motiv ca nu aveam timp pentru ea, fiind ocupat cu lucrul, acum întrebarea este, care ar fi după părerea voastră cea mai frumoasa varianta de a cere pe cineva de mireasa, adică simplist dar sa prindă, deoarece doar asta mai vad ca ar putea repara aceasta relațiehappy

Răspuns Apreciat de Editori
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca fata te mai vrea acum, dupa ce te-ai despartit de ea.
Ai avut la dispozitie atatia ani si ai tras de timp, iar ea s-a convins ca nu o vei face niciodata, de aceea a renuntat la ceva ce s-a epuizat.
Din pacate, in acest moment nu prea mai este nimic de facut. Inveti din greseli si nu le mai repeti niciodata in viata, cu urmatoarea femeie, ca sa nu ramai pe veci singur.

4 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Păi acum nu prea ai cum sa o mai ceri de nevasta pentru că v-ați despărțit.
Dar o să îți dau niste idei.
O inviți într-un cadru frumos, natural(parc, lac,)îi faci declarații siropoase apoi ii oferi inelul.
Sau o aștepți acasă la tine cu mai mulți prieteni și o ceri de nevasta in fata tuturor.

| Antopuff a răspuns:

Dacă va certați de acum nu vad cum s-ar schimba relația voastră dupa o căsătorie. Adica sa fiu sincera cu tine nu vad rostul cererii.

| ywar a răspuns:

Ce e omorat, omorat ramane. A ignora pe cineva apropiat care te iubeste, motivand ca nu ai timp, gasindu-ti alta preocupare nu inseamna altceva decat ca "nu-ti pasa". Invata din greseli si mai trage o data. Acum nu te mai vrea, cu siguranta pentru ca probabil si-a gasit pe altcineva. Las-o cu cerutul, ca nu mai tine. Asta se face in primul an: merge-bine, nu merge - la revedere! Nici nu e crestineste sa stai cu cineva in acelasi camin, necununat. De aceea nici nu se leaga lucrurile.
Fii sigur ca a gasit pe unul care sa i-o traga la coada mai bine, dar il va parasi. De obicei asa se intampla. Isi bat joc de cineva, pe principiul de a-si lua inapoi ce a pierdut cu cel de care s-a despartit. Lectie!

| Sophieka a răspuns:

Pentru ce sa te angajezi in ceva de care nu poti avea grija?

De ce ar vrea sa se casatoreasca cu tine si sa fie nefericita si neglijata?

A plecat destul de tarziu, eu nu imi pierdeam timpul cu unul ca tine.