| girlonfire425 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat pe facebook/mess ore intregi, dar la la liceu ne zicem doar buna si atat.Cum pot sa vorbesc cu el si face-to-face?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se intampla in foarte multe cazuri. Faza e ca majoritatea oamenilor sa exprima mai bine in scris ca au timp de gandire mai mult, nu trebuie sa mentina contact vizual si chestii din astea. Daca baiatul respectiv e si mai timid e clar.
Ai putea incerca, in timp ce vorbiti pe mess, sa stabiliti sa va intalnitit undeva intr-o anumita pauza, sau cand va intalniti sa stati de vorba nu sa plece fiecare unde are treaba, nu stiu.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Baiatul de atat este capabil, deci nu ii cere mai mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Sau poate ea este capabila de atat....hm...discriminari stupide.

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Asa se intampla in foarte multe cazuri. Faza e ca majoritatea oamenilor sa exprima mai bine in scris ca au timp de gandire mai mult, nu trebuie sa mentina contact vizual si chestii din astea. Daca baiatul respectiv e si mai timid e clar.
Ai putea incerca, in timp ce vorbiti pe mess, sa stabiliti sa va intalnitit undeva intr-o anumita pauza, sau cand va intalniti sa stati de vorba nu sa plece fiecare unde are treaba, nu stiu.

| SorinTudor a răspuns:

Incearca sa te apropii mai mult de el la scoala si sa il intrebi de ce nu e asa vorbaret si cand sunteti fata in fata, poate e mai timid de fel...

| girlonfire425 explică (pentru SorinTudor):

Eu sunt a 9 a, el a 11 a, el sta cu colegii lui..ne salutam in treacat.

| Mariuuuk a răspuns:

Gaseste un subiect asa de fain sa nu puteti rezista.Eu cand ma apuc sa spun faze care s-au intamplat, incepe si el si vorbim mult. Succes, imi spui cum merge!

| iubireposesiva a răspuns:

In timp ce vorbiti pe facebook/mess stabiliti o intalnire undeva unde nu este foarte aglomerat.Intr-un parc poate.Probabil el este timid, iar tu fiind fata nu iti permiti sa faci primul pas.Intalniti-va si asa discutati despre voi si de ce nu, despre o posibila relatie.

| Iulian29 a răspuns:

E mai timid. Incearca tu. sa vorbesti cu el dar nu il lua tare ca probabil o sa se piarda si nu o sa mai zica nimic laughing!

| girlonfire425 explică (pentru Iulian29):

Si cum sa incerc?laughingcand il vad ii zic:stai vreau sa vorbesc cu tine, opreste-telaughing)sau ce?