Asa se intampla in foarte multe cazuri. Faza e ca majoritatea oamenilor sa exprima mai bine in scris ca au timp de gandire mai mult, nu trebuie sa mentina contact vizual si chestii din astea. Daca baiatul respectiv e si mai timid e clar.
Ai putea incerca, in timp ce vorbiti pe mess, sa stabiliti sa va intalnitit undeva intr-o anumita pauza, sau cand va intalniti sa stati de vorba nu sa plece fiecare unde are treaba, nu stiu.
Sau poate ea este capabila de atat....hm...discriminari stupide.
Asa se intampla in foarte multe cazuri. Faza e ca majoritatea oamenilor sa exprima mai bine in scris ca au timp de gandire mai mult, nu trebuie sa mentina contact vizual si chestii din astea. Daca baiatul respectiv e si mai timid e clar.
Ai putea incerca, in timp ce vorbiti pe mess, sa stabiliti sa va intalnitit undeva intr-o anumita pauza, sau cand va intalniti sa stati de vorba nu sa plece fiecare unde are treaba, nu stiu.
Incearca sa te apropii mai mult de el la scoala si sa il intrebi de ce nu e asa vorbaret si cand sunteti fata in fata, poate e mai timid de fel...
Eu sunt a 9 a, el a 11 a, el sta cu colegii lui..ne salutam in treacat.
Gaseste un subiect asa de fain sa nu puteti rezista.Eu cand ma apuc sa spun faze care s-au intamplat, incepe si el si vorbim mult. Succes, imi spui cum merge!
In timp ce vorbiti pe facebook/mess stabiliti o intalnire undeva unde nu este foarte aglomerat.Intr-un parc poate.Probabil el este timid, iar tu fiind fata nu iti permiti sa faci primul pas.Intalniti-va si asa discutati despre voi si de ce nu, despre o posibila relatie.
E mai timid. Incearca tu. sa vorbesti cu el dar nu il lua tare ca probabil o sa se piarda si nu o sa mai zica nimic !
Si cum sa incerc?cand il vad ii zic:stai vreau sa vorbesc cu tine, opreste-te)sau ce?