| swampy a întrebat:

Buna ziua vreau sa ma cert cu o prietena, imi puteti da ceva sfaturi? un motiv pentru care sa ne certam ceva? Dau funda celui care imi da un sfat bun pentru a ma putea certa cu ea, Ms happy... am incercat multe dar pur si simplu nu putem sa ne certam unu cu altu.

5 răspunsuri:
| Boru_Daria_Maria_1984 a răspuns:

Hahahaha, nu cred ca mai e cineva in starea asta! Te enerveaza si nu stii cum sa scapi de ea mai pe scurt, nu? stiu, am trecut si eu prin asta. deci fii antena: Orice greseala face, fa din tantar armasar, spune-i ca s-a indepartat de tine si alte chestii. Eu nu am mai cautat motive de cearta, ci i-am spus direct ca nu mai vreau sa fim prietene si gata. Succes!

| MiAaa234L a răspuns:

De ce sa te certi cu ea? Te deranjeaza ceva? Spune-i in fata ceea ce te supara. Asa ii vei face bine si ei. Doar ai spus ca iti e prietena. Nu fi rea si explica-i ce te deranjeaza cu adevarat. Sigur o sa te inteleaga.

| Christian826 a răspuns:

Spune-i ce nu mere nu fi rau cu ea pur si siplu spui nu cuta cearta sau daca chiar asa vrei cu cearta spune-i in fata ca ai alticeva sau ai sarutat cu o alta fata

| OnuOnulică a răspuns:

De ce vrei să te cerți cu ea?
Care este motivul?
Poți să îi spui că pur și simplu nu mai vrei sa vorbești cu ea și e mai bine.

| Csillush a răspuns:

Deci nu cred...laughing