| Marius_Nica_1994 a întrebat:

vreau sa spun ca am facut dragoste cu iubita mea..neprotejat..dar nu mi-am dat drumul in ea..cand mi-a venit am iesit din ea...dar peste aproximativ 2 saptamani a inceput sa o doara burta..sanii sunt tari si durerosi..si nu i-a venit inca ciclul.i-a intarziat deja 3 zile.e posibil sa fie gravida?

Răspuns Câştigător
| Just0a0dream a răspuns:

Buna.
Chiar daca spui ca nu ti-ai dat drumul in ea un risc mic tot exista... poate aveti noroc si e doar o dereglare o intarziere. Poate o dor sanii si burta din cauza ca trebuie sa--i vina. Oricum chiar daca vine chiar daca nu cel mai bine pentru siguranta sa faca un test de sarcina. Oricum data viitoare aveti mai mult grija alegeti o metode de contraceptie.

| Marius_Nica_1994 explică (pentru Just0a0dream):

Vreau sa adaug ca mai este si racita

| Just0a0dream a răspuns (pentru Marius_Nica_1994):

Eh,atunci cred ca e de la raceala intarzierea...in orice caz menstruatia poate veni si peste sarcina, daca vrei sa fiti 100% linistiti zii sa faca un test, desi nu cred ca a ramashappy

| Marius_Nica_1994 explică (pentru Just0a0dream):

I-au venit problemele....ieri..pff ..mersi mult ..de acum am sa am grija...

7 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

La cat de inteligent pari, sper sincer sa nu.

| drogh a răspuns:

Acestea sunt posibile semne ca trebuie sa-i vina ciclul.Este doar o mica dereglare.Stai fara griji!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acestea sunt semne atât de menstruație cat si de sarcina.

Depinde foarte mult in ce perioada a lunii se afla când ari făcut sex si daca menstruația ei este un regulata.

Dacă această era in perioada fertila, șansă de a rămâne însărcinată exista.

Totuși, zi sa nu se streseze pentrucă stresul poate cauza întârzierea.
Poate e o dereglare.

Pentru ca simptomelede sarcina apar la sfârșitul primei luni, începutul celei de a doua. Deci nu ai cum sa ai simptome după 1-2 săptămâni.

Daca întârzie mai mult de10-15 zile este buna o vizita la ginecologie.

| Țoglă a răspuns:

E foarte posibil să fie însărcinată.