Poate ca ea s-a saturat asteptand ca tu sa te si maturizezi ca barbat. Felelor le plac baietii maturi, care stiu cum sa puna o problema, nu cei care tot bat campii aiurea.
Da, cineva ti-a bagat o stramba. ia problema inmana, si discuta cu ea. chiar asa sa-i spui am neaparata nevoie sa discut intre 4 ochi cu tine. fa-o curioasa. pe urmaii spui : uite ce e fata draga, imi placi (in draci nu asa oleaca) si am impresia ca si-a bagat careva coada.
bafta. nu lasa sa-ti scape ocazia. unde maipui ca e si desteapta. ca tocmai ma contram cu cineva pe tema fetelor destepte. ei acum are ocazia sa-si foloseasca inteligenta si sa-si dea seama ca esti baiat serios si o placi cu adevarat
bafta!
Ce s-a intamplat? Anturajul. Crede-ma pe cuvant, nimeni nu poate sa o schimbe pe fata mai mult decat anturajul. Intreaba-o direct daca s-a suparat pe tine sau cu ce ai gresit? Ea iti va spune cel mai sincer raspuns.
Am vorbit cu ea si mi-a spus ca nu e suparata cu nimic pe mine,ca n-ar avea de ce sa fie suparata,din raspunsul ei reiese ca nu exista un motiv care sa fi fost factor in schimbarea comportamentului ei (ceea ce sustine ea, insa poate fi si fals).
Oricum, eu am observat bine, s-a racit de mine.
Concluzia la care am ajuns:
Ea: este inca o adolescenta si comportamentul ei este schimbator in orice perioada fara vreun motiv anume, datorita varstei (schimbari hormonale, indecizii privind viitorul)
Eu: Pun repede la suflet ceea ce ma deranjeaza, imi concentrez atentia asupra acestor lucruri cu o intensitate peste pragul normal si din cauza temperamentului si personalitaii mele si mai mult ca sigur exagerez in anunite privinte.
Curiozita?ib?rba?i întreabă: