| adribucuresti a întrebat:

Buna ziua!
Vreau sa va cer o parere :
Eu am inceput sa il plac pe cel mai bun prieten al meu, dar deodata.
Intr`adevar.are defecte, dar cine nu are happy...
Acum cateva saptamani mi-a zis ca o place pe cea mai buna prietena a mea, i`a spus si ei asta, dar ea nu vrea sa auda de o relatie cu el. I`a explicat ca nu il poate iubi mai mult decat un coleg.
Inainte sa imi zica virgula ca o place, eram sigura 99% ca pe mine ma place.
Uneori chiar imi da semne ca ma place, dar el tot la ea[prietena mea] ramane.
Si incearca orice sa o convinga sa fie cu el.
Noi ne cunoastem de mici, si mama lui i`a spus mamei mele ca el ma place, ca toata ziua vorbeste de mine [dar asta a fost in cam prin clasa a 3-a].
Ba chiar si cei din clasa mea credeau ca ma place...
Dar vad ca tot la ea ramane...
Voi ce parere aveti?
Cum as putea sa. nu stiu...sa il impresionez?
Saptamana trecuta m`am certat cu el din cauza ei[prietenei mele], mi-a trecut [de fapt, nici nu am fost suparata, dar imi place sa dramatizez situatia] si ieri m`a innebunit sa il iert, ba chiar s`a pus in genunchi.
Problema e ca nu stiu daca incearca sa ma impresioneze sau sa se comporte dragut.
Astept pareri happy
[nu veniti cu raspunsuri gen : "intreaba`l ce simte pentru tine!"

1 răspuns:
| DiaNa357 a răspuns:

Buna:*
Ai o poveste cam complicata.
Dupa parera mea eu cred ca te place un pic dar poate i rusine sa recunoasca si de aceea tot iti zice de aceea pr.
Si eu am fost in situati de genul(nu chiar asa dar asemanatoare) si pot sa iti zic cu cea mai mare sinceritate ca, ca sa afli daca te place un baiat, trebuie sa astepti sa vezi ce va face el, nu intreba niciodata un baiat ce simte pentru tine ca de obicei baietzilor nu le prea place.
Prin urmare, ai putea sa te comporti dragut cu el, sa ai mereu zambetul pe fata cand esti cu el( sigur ii va placea) si asteapta sa vezi ce va face, altceva nu prea poti sa faci sincer...mult noroc:*