| cepotoaresafac a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva. Am tot citit pe aici si laaltii si multi dintre voi sunteti impotriva idei ca un baiat sa isi inceapa viata sexuala cu o prostituata, dar daca asta e singura lui sansa de a putea scapa de frica? De exemplu eu am 27 ani, virgin, timid, tot tacamul, am fost si la psihologi, dar tot nu ma pot apropia sub nici o forma de vreo fata pentru ca imi e frica de sex, am in minte doar chestii ciudate care ma fac sa ma inchid in mine, nu pot avea curaj ca nici macar sa salut o fata, pentru ca intervine in minte frica si deja incep sa am retineri, ma pierd cu totul.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Banii ii pierzi de pomana pentru o tipa ca asta si iti risti sanatatea sa te alegi cu HIV sau sifilis ori alte boli de transmitere sexuala. Daca mori virgin nu are nimic, nici eu nu mai fac sex de la 19 ani m-am lasat pentru ca imi dadea dureri de cap.

| Emii23 a răspuns (pentru mgtow):

Dar daca o face cu o prostituata bineinteles ca se protejeaza, right? Cum sa moara virgin. fara a cunoaste placerile vietii happy?

| mgtow a răspuns (pentru Emii23):

Se poate rupe prezervativu ala, dupa aia ii pare rau toata viata, nu e ceva obisnuit sa pierzi bani pe usuratice.

| cepotoaresafac explică (pentru mgtow):

Da de unde stii ca iubita e "curata"? ii stii cumva trecutu? cunosc destule fete care arata foarte bine da sunt rulate mai ceva decat o DACIA 1310 ( daca intelegi ideea) iar mie imi da dureri de cap pentru ca sunt momente cand o iau razna, m-am saturat sa tot merg la psiholog sau sa ma "hranesc" cu calmante...

| mgtow a răspuns (pentru cepotoaresafac):

N-am zis ca sant sfinte, crezi ca mie imi place sa am o relatie cu una? Nu nu, nici nu are rost dar nici nu m-ar merita pentru ca ele vor bani si cand te gandesti la cat au mers prin pat cu altii mai rau ti se face.

| butt3rfly16 a răspuns:

Nu stiu daca "vizita" la o prostituata ti-ar putea inlatura aceasta frica.Problema e la tine si tu esti singurul care ar putea gasi o rezolvare.Esti constient ca ceva este in neregula cu tine dar poate ar fi mai bine daca o perioada nu te-ar mai preocupa foarte mult aceasta problema si ai incerca sa iti ocupi timpul cu ceva ce iti place sau iti poate capta atentia in alta parte.E timp pentru tot, nu trebuie sa devi disperat pentru ca cu cat iti vei dori mai mult acest lucru cu atat se va indeplini mai greu.Cu siguranta vei intalni o persoana care va intelege perfect situatia ta si iti va fi alaturi incercand sa treceti impreuna mai departe.Baftawinking

| cepotoaresafac explică (pentru butt3rfly16):

Te inteleg si isncer iti dau dreptate. imi ocupt timpul cu tot felul de chestii, merg - vin, fac- admir. de multe ori mai am timp doar 2, 3 ore de somn pe zi. Dar sunt momente cand e ceva in mintea mea care imi provoaca teama de "activitatea" asta si in plus toate fetele care m-au cunoscut se fereau pe urma de mine ca ori imi reprosau ca mint, sau ca alta scuza nu am, cateodata am auzit si duma ca as fi gay. asta e.

| Raiiiisa a răspuns:

Nu inteleg ceva. Nu te poti apropia de o fata normala,cu caracter si cu care ai putea avea o relatie,dar de o prostituata pe care o gasesti oriunde poti? Cu ce e aia mai suprema decat celelalte.Tu nu esti hotarat, tare pe pozitii si nu vrei cu adevarat, problema asta nu ti-o poate rezolva nici un psiholog sau psihiatru, doar tu daca detii controlul asupra ta, iar daca nu insemna ca nu esti stapan pe tine.Gandeste-te ca asa cum o vei face cu prostituata pe care poate nici nu o mai vezi, ai pute-o face cu o fata mai decenta, in urma careia vei ramene chiar satisfacut, sau poate asta e dorinta ta sa ti-o incepi cu una din aia si gata.Asta e altceva, dar nu poti spune tu ca nu te poti apropia de o fata, si doar de o prostituata.

| JulyStorm a răspuns:

E viata ta, corpul tau, treaba ta! Nu mai cauta confirmari pe net si fa ce-ti tuna prin cap!
Iesi afara din casa si traieste-ti viata! Lasa naibii timiditatea, ca nu i-a folosit niciodata nimenui!
Stiu ca pare simplu de zis si greu de facut, dar crede-ma ca se poate. Daca intr-o dimineata te trezesti si iti propui "de astazi nu mai sunt timid" lumea ta se va schimba in bine. Eu asa am facut si nici n-am murit, nici nu s-a sfarsit lumea!
Curaj, hai ca poti!

| extreme0708 a răspuns:

Mai cunosc baieti cu ganduri ca ale tale dar cel mai bine ar fi sa iti incepi viata sexuala cu prietena ta deoarece vei vedea ca va fi cel mai frumos lucruhappy
Daca doresti sa mergi la prostituate, e ok e aleagerea ta, nu spun ca este cine stie ce greseala, daca te protejezi si nu iti pasa de bani nu vad de ce nu.
Dar ia aminte, daca doresti calitate si siguranta fara 100 de euro nu faci nimichappy

| cepotoaresafac explică (pentru extreme0708):

Prietena? hm. stiu ce zici, si suna bine ideea, dar e o mica problema, eu nu ma pot apropia sub nici o forma de fete, tremur din toate incheieturile. ma pierd, doar gandu ca as putea ajunge "acolo" imi provoaca stari aiurea, o fost zile cand de nervi mi-am rupt pumnii in pereti si alte alte chestii

| uncas a răspuns:

Salut,
Este decizia ta, nu te obiga nimeni sa nu o faci cu o prostituata.Pana la urma este viata ta, si cred ca merita sa incerci.Nu are de ce sa-ti fie teama, stai linistit totul vine de la sine.Bafta
PSbig grinu-te fara frica, pararea mea.