Din moment ce voi numai sunte ti impreună, ce conteaza acum de ce a rîs, o fi rîs de tine ca tot singură esti si el are gagică, din ce cauza te ai despărtit de el? Uită l, are pe alta lasa l dracu.
Nu cred ca-i cazul sa despici firul in patru, chiar daca ti intelegem frustrarea.
A zambit pentru ca-i fericit omul, alaturi de noua lui iubita!
De altfel, este un gest pe care-l fac toti oamenii fericiti si indragostiti, zambind altora, indiferent ca-i cunosc sau nu.
Zambetu ala mi-a fost adresat mie cu subinteles, gagicasa Nici nu era langa el era in alta parte si el in alta parte
Perfect normal gestul. Ti-a aratat ca-i fericit, de aceea ti-a zambit.
Când a râs și-a descărcat emoțiile șocului reîntâlnirii cu tine. La fel când a zânbit la final. A fost spontan. În mod sigur mai are sentimente față de tine.
Sentimente nu, a zâmbit pentru că știe că îl vrei înapoi, daca era singur nici măcar nu îți pune-ai întrebarea asta.
Cum vine asta eu nu i-am dat de Inteles, ca il vreau inapoi, am fost doar socata sa il vad, atat si daca nu era cu iubita lui, care ar fi fost chestia poti sa imi explici
Păi presupun că nu ești șocată sa l vezi de unul singur, ca nu a murit. Ești șocată pentru că l-ai văzut cu alta de mana, recunoaște măcar că îți pasă că dacă nu era așa nu mai pune-ai întrebarea asta. Iar acum te interesează de viața lui pentru că are pe alta, și ești geloasa pentru că nu are sentimente pentru tine ci pentru aia.
Daca nu avea iubita? Tu ii zâmbeai ironic pentru că el s-ar fi plâns de tine, și ar fi dat orice doar sa te mai aiba.
Maii cand intrasem in magazin nu l-am vazut cu ea dupa la plecare i-am vazut pe amandoi, si da sunt socata pentru ca eu si el stam in Anglia el e din chisinau eu din Galati, am crezut ca a plecat de aici si nu o sa il mai vad si vreau sa stiu de ce mi-a zambit cand m-a vazut constient fiind ca era cu iubita lui