Bună!
În mod normal, sunt posibile sângerări la primele 3-5 contacte sexuale - asta în cazul în care himenul se rupe parţial!
N-ai precizat dacă aţi folosit prezervativul şi, eventual, lubrifiant!
Dacă au fost mai mult de 5 contacte sexuale, atunci pot fi alte cauze : lipsa lubrifierii ( preludiu inexistent/ineficient/scurt ), dimensiunile organelor voastre sexuale, vârsta ta ( are o oarecare importanţă ), o rană pe peretele vaginal ( sau pe colul uterin ), precum şi alte afecţiuni...
În acest caz, MERGI la un control ginecologic!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Toate cele bune.
Mersi mult
Cu plăcere!
O seară frumoasă.
Posibil sa fi fost prea brutal sau sa nu fi folosit prezervativ si sa-ti fi facut o leziune in vagin sau pe col. Urgent la ginecologul ales pentru consultatie. Nu e normal.
Bună!
Dacă sângerarea te-a ținut 5 zile şi nu era vorba despre menstruație nu mi se pare deloc în regulă.
Probabil a fost o hemoragie.
Sfat: Du-te la ginecolog. Tratează-te corespunzător şi lasă tratamentele ''după ureche''
O zi frumoasă!
La ginecolog cu tine! Cum de ai asteptat atat de mult? Nu te juca cu sanatatea ta!
Nu te speria! Cam as aam patit si eu ori nu te-a dezvirginat chiar de tot! Dar nu-i problema stai linistita, o sa-ti treaca, si daca ai dureri si alea o sa-ti treaca, la mine a trecut deja 2 luni si la inceput tot ma mai doare! Nu nu-ti fa probleme! Probabil intreaba o prietena mai mare de a ta! Si povestiti! Sau Du-te pana la medica, nu strica!
Din pacate am 17 ani poate si asta e un motiv, va multumesc din tot sufletul va pup :*