Dupa faza cu poezia. ce a fost in capul tau? de ce nu ai facut una despre voi doi, parca o placeai Jesus tu ne ceri noua sfaturi, dar o dai in bara, whatever nu mai conteaza, cere-ti scuze si spune-i ca a inteles gresit, ca tu faci pozezii depre fetele pe care le placi, dar pe ea o iubesti, si demonstreaza-i prin ati cere scuze in fata colegilor chiar cu un trandafir, fie ce o fi functioneaza garantez, declarai chestii frumoase. P.s. funda?
De ce voi baietii nu faceti primul pas? ..noi fetele ne plictisim pana voi faceti pasul ala amarat ..asteptam si asteptam..si hmmm..in cazul fetei.a asteptat..si acum ca a auzit ca iti place cineva ea a renuntat vorbeste cu ea, fa-o sa inteleaga ca o placi mult si ca vrei sa fi cu ea. Hai ca nu e greu! Ai grija cum ii vei vorbi sa nu inteleaga alte prostii Baftaaa
Aseara i-am spus ca as scrie o poezie dar ca nu stiu despre ce si cine.Ea zis sa fac despre ea si eu i-am zis ca fac poezii doar despre fetele pe care le plac la care ea: Pa...Ma mai place in cazul asta?
00Andreea008 întreabă: