Buna! Primul meu sarut a fost ceva repezit, ceva caruia nu i-am dat atat importanta, chiar daca pe respectivul il placeam. Nu stiu ce sa-ti spun. Pentru mine fiecare sarut e diferit. Un sarut trebuie sa te faca sa vibrezi, sa-ti bata inima neincetat si nu tine de faza cu: stiu sau nu sa sarut. Un sarut nu e doar un contact fizic si atat. Trebuie sa simti acel sarut, sa-ti sarute in acelasi timp si sufletul. O sa vezi si tu cum e.
Nu e cine stie ce mare filozofie - faci si tu exact ce face baiatu care te saruta.
Tu crezi ca e vreo arta sa saruti? (Cine spune ca stie sa sarute se inseala). Stai linistita ca oricum un sarut adevarat vine din suflet si nu din experienta. Experienta nu face decat sa creeze un sarut robotic pe cand sufletul creeaza un sarut tandru.Fi naturala si lasa-te condusa de val!
Nu te lua dupa nimeni daca iti da indicati cum sa faci sa saruti deoarece asa ai mult mai multe sanse concentrandu-te la acele indicatii, sa-i spargi dintii partenerului!
Buna!...Pai...cand va veni momentul prefa-te ca nu prea ti-ar comveni sa te sarute respectivul, si fa sa para de parca ar fi facut-o cu forta, astfel va crede ca nu te asteptai sa fii sarutata si nu ai reactionat cumva. Asa a fost primul meu sarut, la fel mi-a facut-o si mie respectiva si eu care credeam ca stie sa sarute. Apoi mi-a spus.Succes!
Pai incearca sa musti dintr-un mar cu buzele si incearca sa nu folosesti dintii de loc... si inca ceva... plrima tinere de mana e doar una primul sarut e doar unu plimul concatct intim e dora unu fiecare nastere de copil e doar una, asa ca, risca-te si apoi du-te la consiliere
Inchide ochii si daca simti gust sarat inseamna ca trebuie sa cobori [ ai nimerit nasu ] glumesc
Primu sarut e rapid daca te faci de ras asta e, vei avea subiect de gluma, spune-i sati arate carei treaba :X numai sa nu tremuri toata
La mine primul sarut a fost cu persoana nepotrivita. dar acum cateva luni am sarutat un baiat. care nu stia sa sarute... Numi dadusem seama. doar lasate purtata si fa ce el face. xD
Frateee lasa`te condusa de moment si nu ar trebui sa-ti fie rusine ca nu te`ai mai sarutat vreodata, baiatul ar trebui sa fie mandru ca are onoarea
Primul meu sarut.
Cel mai dulce sarut.:X:X
Mai.:X trebuie sa te lasi dusa de val...dar nu exagertat
Primul pas este mai greu."apropierea" iar totul vine de la sine...
Iti bagi limba in gura lui si explorezi ce e pe acolo... poate vei gasi mankare
Tot am avut emotii dar e inutil nu-ti face griji pentru asta inca nu s-a auzit sa se desparta cineva din cauza sarutului si daca baiatului intr-adevar ii va placea de tine nu va conta cum te saruti si mai ales ca nimeni nu se naste experimentat, fiecare trece prin aceste emotii care mai devreme care mai tirziu.
Bună!
Eu cred ca n-ai de ce sa te faci de ras.
Prietenul meu cu care m-am sarutat prima data era cu vreo 3 ani mai mare decat mine.
Iti dai seama ca avea "experienta".
Din fericire, totusi, era un tip foarte intelegator si i-am explicat frumos.
Mi-a zis ca are rabdare si ca asta se invata.
Chestia asta mi-a dat incredere si in cele din urma pot spune ca l-am lasat sa ma invete.
Tremuram in ultimul hal, insa dupa aceea iti dai seama ca eram incantata.
Mda..nu e greu ci doar frumos.
Acum depinde totusi si de partener..ai grija ce alegi:*.
Ana_Anna_1994 întreabă: