| atanmuk a întrebat:

Bunaa! am facut'o cu prietenul meu pentru prima data aproape de 3 saptamani, si de atunci cand fac pipi, pe cand sa ma termin si dupa...ma doare groaznic! ce sa fac fetelor?:-s pe voi v'a durut? mi-a spus o pritena ca si pe ea a usturat'o de prima data. oare si pe mine din cauza aia ma doare sau.am aleceva:-s plss help! msss funa:X

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai luat o infectie (fie de la prietenul tau, fie de pe propriile tale organe genitale spalate insuficient inainte de contactul sexual). Pe langa ginecolog, trebuie sa te vada si medicul de familie.

| anaMARIA a răspuns:

Sincera sa fiu nu stiu. Dar cel mai normal e ca dupa ce iti incepi viata sexuala sa te duci la un control ginecologic.Si dupa aceea la mai multe, regulat.Asta pentru sanatatea si siguranta ta happy

| bebitzuluy a răspuns:

Parerea mea este ca nu de la asta te ustura.Probabil ai altceva.(Vreo infectie urinara)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga gheata cu martini

| sherbanul a răspuns:

Nu te ingrijora...ai cistita. mulor fete li se intampla dupa ce isi incep viata sexuala. du te la medic si spune-i simptomele si o sa iti prescrie un tratament medicamentos.Nu e nimic grav. bafta!