| lauracraciun a întrebat:

Bunaahappyam o intrebare:are rost sa fii cu un baiat de la varsta asta? eu am cam 16 ani.el are 18..trece in a12a iar eu in a10a..adica,ce rost are sa incepi ceva ce oricum se va termina? ..asta nu imi iese din cap..stiu ca va pleca la facultate si inevitabil poate mie imi va placea de altcineva iar lui de altcineva..nu stiu de ce imi e frica totusi sa se termine eu sa ma atasez prea mult de el si dupa sa-mi stea mintea doar la el..plus ca el ar fi sa zicem primul meu prieten cu care probabil voi avea first kiss bla bla bla..so? ce ar trebui sa fac? il apreciez totusi ca nu fumeaza ca nu se drogheaza ca nu e ca ceilalti baieti si ca nu vorbeste cu 10 fete in acelasi timp..ca e sensibil i dragastos.dar oare merita stiind ca o sa se termine?straight facepoate sunt prea responsabila si am o mentalitate altfel. >funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Darla2007 a răspuns:

Daca tu simti nevoia sa fii cu el, atunci asa sa faci. Nu lasa teama sa-ti stea in cale....sunt si cupluri care au rezistat in timp. Nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca relatia se va sfarsi. La un moment dat tot vei avea un iubit si pericolol de a nu functiona relatia tot va exista. Fa ce simti si nu te teme de suferinta... nu-ti nega niste trairi ce s-ar putea sa le ai doar la varsta asta. Dupa 25 de ani vei avea tot timpul din lume sa fii si cerebrala.

3 răspunsuri:
| mexicannu a răspuns:

De ce esti atat de sigura ca se va termina totul? daca intr-adevar tine la tine si tu la el nu o sa se termine... tine minte... distanta e ca sa ti se faca dor de persoana iubita, nu sa o inseli, asa ca daca il iubesti si te iubeste totul o sa fie bine. Bafta

| andreeaemilia a răspuns:

Cred ca tu cauti o confirmare, nu un sfat. Daca tu esti de parere ca va fi mai bine pentru tine sa nu fiti impreuna, e decizia ta. Intr-adevar ceea ce-ti place la 16 ani s-ar putea ca la 17, 18 sa nu-ti mai placa de asemenea s-ar putea ca unul dintre voi sa se indragosteasca de altcineva, s-ar putea sa suferi, sau nu, sunt multe posibilitati si multe necunoscute. Daca nu esti "mega-indragostita" de el nu are rost sa te complici, mai asteapta si tu sa te maturizezi emotional ca ai timp de iubiti mai tarziu.

| mihaelaT a răspuns:

Hei...nu fi asa sigura ca se va termina. iti spun din proprie experienta.hee hee adica cel putin nu din cauza distanteilaughingblushing in plus nu stiu...atunci cand iubesti pe cineva nu cred ca iti pui intrebari de genul