Pai fi atenta:
Daca o cheie merge sa deschida orice usa, automat ea este mai apreciata de lume, in schimb ce o usa care este deschisa de toate cheile numai este asa apreciata. Cam asa si cu ce ai intrebat tu.
Intelegi?)
Asta este valabila numai pentru oameni needucati. Pentru oamenii educati si normali, orice persoana care se culca imprastiat este slaba si proasta. Barbatii adevarati se culca numai cu femei pe care le iubesc. Femeile adevarate se culca numai cu barbati pe care ii iubesc. Ideea ca un barbat care s-a culcat cu diverse este altceva decat un fraier este proprie mahalalelor, nu trebuie generalizata.
Foarte simplu. Barbatii sunt cei care abordeaza femeile, pe cand acestea accepta sau resping un barbat. Cu cat un barbat are mai multe femei la "istoric" cu atat ii creste mai mult valoarea (in stil manelistic) fata de celelalte femei deoarece inseamna ca are curaj, ca nu se teme de femei, ca este seducator, inseamna ca celelalte femei au vazut ceva la el care le-a atras si toate aceste lucruri sunt interesante pentru o femeie.
Atunci cand o femeie are mai multi barbati la "istoric" inseamna ca este usor de sedus, usor de bagat in pat, caracteristici ce corespund termenului de "curva".
Simpla matematica. Be smart and have fun.
Pai daca lumea considera asa, nu inseamna ca asa si este, barbatii care fac asta dau dovada de neincredere si de neseriozitate pentru a forma o familie normala, sa poata sta doar cu sotia sa si sa traga la casa lui, daca esti fata desteapta iti dai seama ca atunci cand vrei o relatie serioasa, acesti barbati trebuie evitati, ei vor mereu femei mai multe asa ca ai grija ce alegi, bye
Eu unul nu le consider asa, eu cred ca fiecare face ce vrea cu viata nici nu-mi pasa daca viitoarea mea iubita a avut mai multi si e curata ma interseaza prezentul, nici cu prostitualele nu am treaba lor, eu consider curva acea persoana care bate joc de sentimentele unei persoane nu o persoana care o face ca asa simnte
Sunt 2 tipuri de femei, FEMEI și CURVE. Și atât.
Nu te lua tu după ceilalți care le fac pe toate curve, asta e cu totul altceva.
Pentru ca barbatii sunt misogini si vor sa se distreze mereu, dar de fiecare data cu virgine. Gandirea asta vine din prostie. Sa consideri o femeie curva doar pentru ca s-a culcat cu mai multi barbati e o dovada de superficialitate, mai ales in zilele astea cand e destul de greu sa gasesti un barbat care sa te aprecieze pentru ce esti si nu pentru ce ai sau cum arati. Curva e cea care face sex pe bani/servicii, din moment ce o oarecare femeie face sex cu n barbati pentru propria ei satisfactie nu trebuie numita curva.
Stii de ce? Barbatii macar o fac din placere dar femeile sunt numai pe interes.Se...(intelegi tu) cu unu cu altu pentru a obtine un servici bun, o masina, o casa, o marire de salariu, bani.Tot RESPECTUL pentru fetele/femeile cuminti care isi respecta si isi iubesc iubitul/sotul!
Cristian, raspunsul tau este partial adevarat, Nu toate femeile sunt pe interes si nu ai de unde sa stii daca este sau nu asa pentru ca nu le cunosti pe toate.
Cat despre partea cu placerea... Practic si ele tot din placere o fac, dar mai mult din nevoie. Sa explic: placerea femeilor provine din fashion, lucru care inseamna design vestimentar, machiaje si alte cele, lucruri costisitoare. Cu alte cuvinte ele au nevoie de cineva care sa le poata oferi banii necesari pentru a-si satisface placerile. Desigur, asta se aplica doar la femeile pe interes.
Da,dupa cum spuneam exista femei care stiu sa-si respecte barbatul de langa ele si acele femei le respect extrem de mult in schimb pe cele usoare nu le pot suporta pentru ca stiu ca vor doar bani. Unei femei care te iubeste ii dai bani din toata inima pentru ca vrei tu nu pentru ca s-a culcat cu tine pentru ca ea oricum facea asta ca te iubeste si nu se gandeste la bani!
Da si nu. Unei femei care te iubeste nu ii dai bani pentru ca vrei tu ci ii dai bani pentru a-i arata cat de mult o apreciezi (cu alte cuvinte ai dreptate cand spui "da" deoarece vrei sa ii arati ca o apreciezi).
Cele care sunt doar dupa bani sunt acele fete care au primit o proasta educatie de la parinti, care au probleme cu taticul si care sunt dependente de aprecierea altor baieti, insa imediat ce au obtinut aprecierea lor se intorc imediat la punctul lor de interes principal (banii). Cu alte cuvinte sunt foarte usor de manipulat aceste fete si nu este obligatoriu sa ai bani pentru a face asta (proprie experienta).
Pentru ca asa a ramas chestia asta de ani de zile. O fi vreo metoda ca sa nu insele femeia. In orice caz am aceiasi parere ca ea http://xhellgirlx.wordpress.com/2013/07/13/femei-usoare/ si ii dau dreptate.:)
O femeie poate sa faca sex cu cine vrea cand vrea si mai ales cat vrea. Un barbat, eh parfa era mai greu la toate nu? Asa ca de ce sa nu le facem curve. Si in plus cumva, cineva le-a bagat barbatilor in cap ca sunt mai zmei daca fac sex cu mai multe. Daca ii zici unei fete ce te-ai ars cu 10 poti mai mult ca sigur sa fi aruncat in suturi, de ce? Pentru ca sa fim seriosi cine ar vrea sa fie 11 pe lista si sa mai urmeze si 12? Nici-o femeie zdravana la cap nu va accepta o relatie cu cineva instabil.
Pentru ca barbatul e precum cheia de la lacat. daca aceasta poate deschide mai multe lacate atunci este o super cheie.
iar femeia e ca lacatul. daca mai multe chei il pot deschide, atunci nu e bun de nimic.
Nu neaparat sunt considerati super tari,se cred ei mai cocosi decat ceilalti,cine poate,poate
Dar nu o sa auzi niciodata un barbat sa fie considerat curvar, oricate femei ar fi avut.
Pe cand la femei e altfel.
Chiar adac ti se pare nedrept sau ciudat, o femeie trebuie sa fie femeie.
Nu sa se daruiasca asa oricui.
Iar barbatii care fac femeile cur*e, o fac din cauza ca ori nu a f***t-o niciodata, ori a ****t-o si acum e la altul.
Da, si eu ma intrebam asta. oare femeia de ce nu plateste pe barbat cand se F***, ce numai noi!?, chiar nu e corect asta. tocmai de aia sunt considerate curve, pentru ca daca ar platii si ele pe mine cand le-as babardii, atunci pote ar fi considerate niste doamne ))
E o regula asta,ca trebuie sa platesti o femeie ca sa faca s*x cu tine?
Asta fac barbatii care nu stiu seduce o femeie sau nu sunt capabili sa o bage in pat,atunci se apeleeaza la portofel, care ii salveaza de cele mai multe ori
Bine fac unele, sa va lase lefteri. Poate asa o sa invatati sa fiti "barbati.
Asa ca, in cazul asta nu exista femei cu*ve, doar barbati prosti.
Pai bine daca vorbim asa in termeni din astia, pot sa zic si eu ca, nu exista barbat obsedat de sex, ci doar femeie care in afara de sex nu mai are nimic de oferit. si apropo aia ce dau bani la curve nu inseamna ca sunt fraieri, inseamna ca au de unde, nu ma refer la curve din alea de pe strada 3 la 10 mii ca nu-mi bat joc de p***a cu asa ceva. sunt mai multe modele de cu*rve, este curve nespalate, curve proste, curve cochete, curve destepte nu am auzit sa fie, dar fie cum zici tu, curve destepte etc, si nha depinde de cat te tine buzunaru, acolo te duci. si oricum n-am nimic impotriva cu asta, dar doar vreau sa ma plateasca si ele pe mine, nu doar eu pe ele, sa se mai simta si ele,,, ))
Ce vorbesti!? am auzit ca prin Germania se *** babele ca in tinerete si platesc ele, dar eu nu vreau babe asta e problema. eu vreau ceva fara tufa la,,, si acum sa imi permit un moment de sinceritate. poate o sa ti se para o prostie, dar eu chiar m-ai sunt virgin la 20 de ani, nha nu stiu parca mi-e rusine sa fac sex, si sa scot putsa sa mi-o vada si altcineva, si mi-e frica ca ma musca P***a, poate are dinti . nha ma pastrez si eu pentru fata care ma merita,, )
Pentru că la un bărbat contează cantitatea, la o femeie calitatea.
Un băiat care a avut multe femei înseamnă că se pricepe, că are experienţă.
O femeie care a avut mulţi bărbaţi, e doar curvă, pentru că femeile pot obţine multe chestii mult mai uşor ca un bărbat fără să depună prea mult efort.
Adică ia pune un bărbat să se ducă la 10 femei, şi să pună o singură întrebare : _vrei să facem sex? _
Şi pune o femeie după aia să întrebe 10 bărbaţi acelaşi lucru.
E foarte simplu.
ℓDℓ întreabă: