| Emma_6271 a întrebat:

Bunaa am si eu o problema...

Eu am fost cu un biat 8 luni apoi ne-am certat...si acum nu ne mai supoortam adica nu ne mai vb. pentru mine nu conteaza persoana lui si pentru el nu conteqaza persoana mea
Dar problema este altacrying
Mie imi place de varul lui Mariius...si ne-am intalnit de 2 ori si suntem impreuna si am facut si dragoste
dar trebuie sa ne intalnim pe ascuns pentru ca alx nu trebuie sa stie ca ne intalnim deoarece Alex lucreaza impreuna cu Marius si din cate mi-a zis Marius Alex ink mai tine la mine dar eu nu vreau sa ma impac cu Alex vreau sa raman cu Marius...Nu stiu ce sa faccrying
Sa raman cu MArius?
Adica mie imi place de Marius si acum suntem impreuna nici lui nu`i place ce`i face lu varasu( adica Alex i`a zis lu Marius sa nu vb cu mine dar Marius nu l-a ascultat)

Si eu am vrut sa verific daca Marius tine la mine su vrea doar "sex" si i-am trimis un msg in care l`am intrebat
:"daca ti-as spune ca nnu mai vreau sa fac pentru un timp dragoste cu tine te`ai mai intalni cu mine?"

Si el mi-a zis:

"da ma voi mai intalni cu tine. Daca asta vrei nu o vom mai face niciodata."

Eu as vrea sa continui relatia cu Marius dar majoritatea prtn mele imi spun sa ma gandesc si la Alex dar eu nu vreau sa ma gandesc si la Alex pentru ca el a fost foarte nesimtit cu mine si a zis ca nu-l mai intereseaza persoana mea si nu stiu ce sa fac vreau si eu sa ma ajute cineva dau funnda:X

Răspuns Câştigător
| anythingforyou a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa iti asculti inima si nu prietenele, si in legatura cu alegerea dintre cei 2, daca Marius este decord sa va vedeti desi varul lui este impotriva intr-un fel sau altul, atunci eu zic ca este ok. odata si odata tot ar trebui sa ii zici lui alex pentru ca nu ai de ce sa te ascunzi de el ca voi nu mai sunteti impreuna.bafta cu Marius!

3 răspunsuri:
| VvladCobianu a răspuns:

Stai cu marius

Răspuns utilizator avertizat
| Emma_6271 explică:

A da...si am uitat sa spun:d ca el va pleca la bucuresti cu serviciucrying
Si l`am intrebat cat va sta si a zis ca nu stie sigur cateva saptamani sau cateva zile sau o luna 2 sau 3crying
mi-a zis ca pleaca duminica si imi va spune luni cat va sta...crying