Incearca sa iti faci curaj sa vorbesti mai mult cu el si sai arati tu ce simti, dar fara sa eu spui in fata. daca vezi ca nu faca nimic du-te si incearca sa discuttati, sa-i zici tot ce simti si ca varsta nu conteaza atat de mult. 3 ani nu e mult.aratai ca se poate mandri cu tine, cucerestel
Din ce spui tu nu cred ca face la misto...
intra pe mess si vb cu el spune-i "hey cf? imi era dor sa vb cu tine.toata vara am fost plecata si nu am avut deloc timp"...sau ceva in genu.acum ca nu ati mai vb de atatea timp sigur aveti multe sa va spuneti.nu ai ce pierde daca vb cu el.decat sa stai degeaba...
Si eu am aceeasi problema si nici eu nu stiu ca sa fac asa ca nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc poate fii mai apropiata de el si stai mai tot timpul pe unde este sh el si incearca sa te afirmi cu un baiat fata de el si ai sa vezi dc chiar tine la tine si atunci poate o sal apropii si mai mult
Nus prea mare am numai 12 ani dar iti spun den experienta mea cu o fata.Ne-am cunoscut printr-un coleg de a meu.De atunci vorbim foarte mult pe mess si uneori o conduc acasa si o plac foarte mult si ea stie asta.In orice caz dupa comportamentul lui cu tine cred ca te place asa ma comport si eu ce ea.Si faza ca,, esti prea mica" nu exista varsta pentru dragoste! Mult succes!:*