| iulikk a întrebat:

Bunaa...Astazi am intrat pe net pe telefon si sunt la abonament..am auzit ca daca stau langa firul de la net o sa am net pe telefon si nu platesc..asta am auzit de la o fata care are cartela....Cand o sa imi via factura o sa trebuiasca sa platesc pentr net?

URGENT....Scuze pentru categorie

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In ce hal si a batut joc de tine...dar si tu cum ai crezut ca daca stai langa un fir ai sa ai net? cand stai langa firele prin care trece curent electric te cuentezi?

Daca nu ai activata pe telefon o optinue de date vei plati destul de mult.

| Leutzbv a răspuns:

Asta este una dintre cele mai mari pacaleli pe care le-am auzit. Imi pare rau pentru tine, dar o sa platesti cam mult la tel. Acum depinde de cat ai stat pe net si la ce te-ai uitat. Este in functie de consum...in mb.

| costellodonatz a răspuns:

Iti recomand sa stai langa un bec aprins, poate te luminezi un pic :d

| catalin195 a răspuns:

laughing fata aia ori si-a batut joc de tine, ori cineva si-a batut joc de ea rolling on the floor

Nu e adevarat, poate ea vroia sa se refere la wi-fi dar nu e adevarat ca stai langa firul de la net si nu platesti, iti trebuie instalatie wi-fi. Nu sunt un expert in asa ceva, dar un lucru stiu cert, nu e adevarat ce ti-a spus fata aia laughing. Daca esti nelamurita poti consula google-ul despre wi-fi si cum sta treaba happy bafta