| popescucarmen43 a întrebat:

Bunaa! Baieti am si eu o intrebare.pot sa mi raspunda si fetelelaughing Daca sunt indiferenta si aroganta fata de un baiat pe care inca il iubesc si lui nu-i pasa de mine, adica i am facut multe chestii..nu ne am cunoscut face to face ca sa zic asa.dar cred ca nici nu si ar dori, sau mna poate ca si ar dori ca sa vada cu ce fata a stat de vorba pe Facebook atata timp..intrebarea este: Cate sanse sunt ca unui baiat de aproape 18 ani,care are fata de indiferent, fitos si arogant(nu stiu daca dintotdeauna a fost asa, nu judecati)sa l doara indiferenta mea? parerea mea e ca nu l va durea si cel mai probabil il va durea fix undeva de indiferenta mea laughing laughing Precizez ca v-om fi la acelasi liceu

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca nici nu stie de existenta ta reala cum poate fi indiferent fata de tine? de ce nu vorbesti cu el? ca doar nu te manca, oricat de arogant, fitos, indiferent e nu cred ca ar refuza sa vorbeasca cu tine, plus ca ne plac fetele cu tupeu

| antagonistu411 a răspuns:

Depinde ce doresti tu de la el, tu in acest moment esti intr-un colaps psihologic, sfatul meu e sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de viata.