Pai vezi si tu daca."actualul" cu care te-ai certat nu mai da nici un semn de viata sau. nu isi mai face aparenta. incearca se te axezi si pe fostul daca tu iti mai doresti daca nu. considera ca nu s-a intamplat nimic. dar gandeste-te si al varianta ca daca te impaci cu fostul. poate nu o sa mai fie."umarul pe care o sa plangi "dupa a 2 despartire. parerea mea:*
Pai intreaba-te ce simti.eu zic par mea sa te intorci la fostul pentru ca intelegerea si sinc este pe primul loc intr-o rel.asa zic eu din proprie exper.si sunt sigura ca sigur mai simpti ceva pentru fostul' ca doar nul sarut asa num.mult noroc sper ca ti-am fost de ajutor:*
Pei e greu! insa. iti dau un sfat. este bine ca te descarci unui baiat! el niciodata nu se va razbuna . si cu problema ta sunt si eu cam in aceeai situatie. am iubit... am 4 luni cu el. suntem fericiti insa in unele zile simt nevoia sa ma vad cu un foarte bun amic. ma rog in cazul meu. nu m.am sarutat cu el . dar tuu depinde cat ai tu cu iubitul tau. depinde cat de multa incredere aveti unul in celalalt. si nu uita. lasa vara :-J depinde cat ii esti de fidela. iar certurile. se rezolva. fi comunicativa! doar ca. fa. ti curat in drum. ce alegi? gandeste! :*