| frumushika16 a întrebat:

Bunaa! De aproximativ o luna in visez pe un baiat si imi place foarte mult de el ce sa fac ca l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine dar a zis ca nu stie pentru ce sta in partea calalta a orasului si o sa ma intalnesc cu el odata la o luna.:

Răspuns Câştigător
| ingerasha_9743 a răspuns:

Pai daca tie iti place de el nai decat sa il uiti pentru ca nu o sa tina mult relatia voastra! Crede-ma si eu am patit asa si e greu! Nu cred ca ejt pregatita pentru asa ceva ca sa suferi din cauza lui daca tear insela odata crede-ma asa se intampla in ori ce relatie la distanta! succes! Funda?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nai curaj sa il intrebi...atunci zi la revedere, cu rusinea nu se rezolva nimic vb prin mes sau telefon cu el

| Claudia_1526 a răspuns:

Pai, in primul rand ar trebui sa afli daca acesta e singurul motiv pentru care nu vrea sa aveti o relatie, iar daca acesta ar fi singurul si te.ar place, nu cred ca distanta e o problema.Totusi...locuiti in acelasi oras

| haiZI a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea dureaza sincer si sunt obositoare pentru ambii parteneri.Gaseste-ti pe cineva care iti poate fi aproape si sustine in fiecare zi.pa